Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Super League Ήττα άνευ αγώνα για τον απογοητευτικό ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Ήττα άνευ αγώνα για τον απογοητευτικό ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Και τώρα τρέχει… ας πρόσεχε. Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ κακή εμφάνιση, ηττήθηκε δίκαια 1-0 από την ΑΕΚ και ας έχει παράπονα από τη διαιτησία και πλέον θέλει μόνο νίκη για να πάρει την πρώτη θέση. Χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τι θα γίνει με τις δικαστικές αποφάσεις.

 

Για ένα ακόμα ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά και στα πλέι οφ συνολικά, ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ παθητικά, έκανε πολλά λάθη και επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν χωρίς να κουραστούν ιδιαίτερα.

 

Μόλις στο 5’ υποδείχτηκε πέναλτι σε χέρι του Κρέσπο με τον Χριστοδουλόπουλο να αστοχεί. Και πάλι, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν πήρε το μήνυμα. Παρέμεινε κλεισμένος στην άμυνά του, συνέχισε να «πουλά» εύκολα την μπάλα και έδωσε χρόνο και… πολλούς τρόπους την ΑΕΚ να φτάσει στα καρέ του Μπρκιτς που είχε πολύ καθυστερημένες αντιδράσεις και κακή συνεννόηση με τους συμπαίκτες του.

 

Αφού δεν την πλήρωσε στο πέναλτι (μία), αφού δεν την πλήρωσε στην απίστευτη ευκαιρία με την κεφαλιά άουτ του Μπακσε΄τα σε άδεια εστία (δύο), την πλήρωσε στο 42’ όταν ο Μπακασέτας με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

 

Ο ΠΑΟΚ, για να μην τον αδικήσουμε, είχε μία μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με τον Χαρίση στο 13’. Μέχρις εκεί…

 

Στο δεύτερο ημίχρονο θα περίμενε κανείς πως ο ΠΑΟΚ θα έμπαινε πιο επιθετικά. Ούτε αυτό έκανε. Συνέχισε τα λάθη, έδειχνε μπλοκαρισμένος, χωρίς καθαρό μυαλό και πλάνο απελπισίας με τον Μαλεζά σε πολλές περιπτώσεις να ψάχνει με βαθιές μπαλιές τον Πρίγιοβιτς.

 

Η ΑΕΚ κρατούσε άνετα το μηδέν στην άμυνα, δημιούργησε και δύο-τρεις ευκαιρίες για να «κλειδώσει» τη νίκη με το 1-0 να τη διατηρεί σε επαγρύπνηση μέχρι το τέλος του αγώνα.

 

Το μόνο ενδιαφέρον ήταν το τελευταίο λεπτό όταν και ο Θάνος δεν έδωσε ένα φάουλ στο ύψος της περιοχής, αποβλήθηκε ο Μαλεζάς και στον τελικό με τον Παναθηναϊκό καθώς στο ΟΑΚΑ δεν άλλαξε τίποτα, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με πολύ σημαντικές ελλείψεις…

 

Η διαιτησία όμως δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για τον σημερινό ΠΑΟΚ…

 

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας (83' Γκάλο), Χριστοδουλόπουλος (63' Γιόχανσον), Αραούχο (86' Πέκχαρτ).

 

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Μάτος (82' Κουλούρης), Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κάνιας. Χαρίσης, Τσίμιροτ (70' Πέλκας), Κάμπος (33' Ενρίκε), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

 

metrosport.gr

Most Popular

Έγινε η νύχτα, μέρα για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο Λευκό Πύργο!

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι πιστοί ακόλουθοι του...

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Recent Comments