Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχική Διάφορα ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Γαλανού: Ο Καρυπίδης ζήτησε 6 εκ. από τον Μπούμπουρα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Γαλανού: Ο Καρυπίδης ζήτησε 6 εκ. από τον Μπούμπουρα!

O πρώην παράγοντας του Άρη Γιώργος Γαλανός, μέσω του λογαριασμού του στο facebook ανέφερε ότι ο Καρυπίδης είχε συνάντηση με τον Παντελή Μπούμπουρα προκειμένου να έχει την οικονομική στήριξή του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε:

 

«Με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση, θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους και κυρίως να βάλω ένα τέλος σε όλη αυτή τη φημολογία και παραφιλολογία που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες κι έχουν να κάνουν με το ενδιαφέρον του επιχειρηματία κου Μπούμπουρα, για τον ποδοσφαιρικό Άρη.

 

Έχουμε και λέμε…

 

Τη προηγούμενη Δευτέρα 29 Μαίου, στις 2 το μεσημέρι, έγινε ένα πολύ σημαντικό ραντεβού στα γραφεία της Εταιρίας μου μεταξύ εμού, του κου Αλέξανδρου Φουρλή (και όχι μόνο…)

 

Αναλύσαμε όλα τα γεγονότα και τα δεδομένα και ορίστηκε ραντεβού, για την Παρασκευή 2 Ιουνίου, στην Αθήνα.

 

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνάντηση μας, υπήρξε τηλεφώνημα του κου Φουρλή προς τον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία, προκειμένου να ενημερωθεί για όλα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση μας και το τι μέλει γενέσθαι, όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις.

 

Πληροφορηθήκαμε έκπληκτοι, ότι ο σημερινός μεγαλομέτοχος κος Καρυπίδης, (ΣΣ: για τον οποίον όλοι γνώριζαν ότι πρόκειται να ταξιδεύσει στις Η.Π.Α.) πήγε από μόνος του και συνάντησε τον κο Μπούμπουρα!

 

Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι 100% λάθος, (επαναλαμβάνω, κατά τη γνώμη μου), γιατί αφενός, θεωρώ ότι, ακόμη κι ο Ροκφέλερ να ενδιαφέρεται για τον Άρη (μέσω ραδιοφωνικών παρεμβάσεων από ανθρώπους του περιβάλλοντος του) δεν πας εσύ να τον βρεις, ως ο Πρόεδρος του Άρη.

 

Αφετέρου, θα έπρεπε να γίνει μια ΣΟΒΑΡΗ και ολοκληρωμένη πρόταση, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία (οικονομικά και όχι μόνο).

 

Επειδή ακούσαμε και διαβάσαμε, ότι η πλευρά Μπούμπουρα, δεν ενδιαφέρεται, έχω να θέσω ένα ερώτημα…

 

Πώς να ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιρικό Άρη, όταν το τίμημα που αξίωσε ο μεγαλομέτοχος του στη συνάντηση που είχαν, είναι μίνιμουμ έξι εκατομμύρια ευρώ;

 

Ουσιαστικά μιλάμε για 6.000.000 που αξιώνει ο κος Καρυπίδης συν το άνοιγμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή και πλησιάζει το 1.000.000 ευρω!

 

Αν υπολογίσουμε ότι χρειάζονται επιμέρους 2 με 2,5 εκατομμύρια για να φτιαχτεί μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα πετύχει το αυτονόητο (την άνοδο στην φυσική της θέση), μιλάμε για ένα ποσό που πλησιάζει στα δέκα εκατομμύρια

 

Τα συμπεράσματα, δικά σας…

 

Περιμένω και παρακαλάω, σαν οπαδός του Άρη, να διαψευσθώ για όλα τα παραπάνω…

 

Αγαπητοί φίλοι

 

Ο ΑΡΗΣ, έχει μια χρυσή ευκαιρία, να αλλάξει σελίδα όπως του αρμόζει σαν μεγάλος Σύλλογος που είναι και να περάσει στα χέρια, ενός σοβαρού, επιτυχημένου και ισχυρού επιχειρηματία, όπως ο κος Μπούμπουρας.

ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!».

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments