Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Football League Ναυάγιο Αρη με Παπαδόπουλο, ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ

Ναυάγιο Αρη με Παπαδόπουλο, ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ

Αρνητική τροπή πήρε για τον Αρη η υπόθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

 

Ο Κιλκισιώτης τεχνικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση των «κιτρινόμαυρων» και ήδη ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον «Παπ» για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

 

«Ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα παραμείνει στο τιμόνι του ΟΦΗ, για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Η συμφωνία με τον 46χρονο προπονητή επικυρώθηκε τη Δευτέρα (19/6) με τις υπογραφές των συμβολαίων, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του, έχουν ξεκινήσει τη δουλειά σε θέματα οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, μεταγραφές και προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά.

 

Η συμφωνία του ΟΦΗ με το Νίκο Παπαδόπουλο, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, "είναι μια συμφωνία με όραμα και κύριο στόχο την πλήρη αναδιοργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, από την πρώτη ομάδα, μέχρι και τις υποδομές.

 

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, εμπιστεύονται ένα προπονητή, ο οποίος αγαπάει το σύλλογο και έδειξε αποδεδειγμένα δείγματα γραφής στο διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας τη χρονιά που πέρασε.

 

Νίκο Παπαδόπουλε, το τιμόνι του ΟΦΗ, είναι στα χέρια σου για τα επόμενα τρία χρόνια, ώστε όλοι μαζί να δούμε την ομάδα μας εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται».

 

Πλέον στο προσκήνιο για τον Αρη επανέρχεται η περίπτωση του Αλέκου Βοσνιάδη, την ώρα που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Κωστένογλου.

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments