Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχική ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Πανσερραϊκό

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Πανσερραϊκό

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου στην Α2 Εθνική ο Πανσερραϊκός. Η ομάδα του Κώστα Μάρκου στη πρεμιέρα των μπαράζ επικράτησε του μαχητικού Απόλλων Πτολεμαΐδας στο κλειστό γυμναστήριο Επταπυργίου στη Θεσσαλονίκη.
 
Αναφορικά με την εικόνα του αγώνα οι «λιονταρίνες» από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο εξασφάλισαν τη πρωτοπορία στο σκορ (14-10). 
 
Στη δεύτερη περίοδο οι «κόκκινες» διατηρούσαν το προβάδισμα (22-16). Το δεκάλεπτο έληξε 31-27.
 
 
Στα μισά της τρίτης περιόδου οι τυπικά γηπεδούχες αύξησαν τη διαφορά στο +10 (40-30), με τη Πτολεμαΐδα να μειώνει σε 44-39.
 
Στη τέταρτη περίοδο το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά. Ο Πανσερραϊκός δέχθηκε πίεση από τον Απόλλωνα (50-47 στο 35'), αλλά οι «λιονταρίνες» στο πιο καθοριστικό χρονικό σημείο της αναμέτρησης έδειξαν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας φτάνοντας δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
 

Διαιτητές: Τσανακτσίδης – Δέλλας
 
Δεκάλεπτα: 14-10, 31-27 (ημ.), 44-39, 58-54
 

Πανσερραϊκός (Μάρκου): Χύσα 8, Τσάντα 7 (1), Κουζάλη 1, Πελτέκη 20 (4), Κουτούση 17, Πιτσιάβα 5 (1), Κίναλη, Σιδερίδου, Πλεύρη, Μηλιούδη, Μανάφη, Γιαουράκη.
 
Απόλλων Πτολεμαΐδας (Καψάλης): Χωλοπούλου Ν. 6 (1), Κοτζαΐτη 14 (1), Δεληγιώργη 6, Κρανιωτάκη 3 (1), Ντάλλα 15 (1), Χωλοπούλου Μ. 4, Τσακμάκη 6, Γρηγοριάδου, Δανιηλίδου, Τσιανάκα, Παπαγρηγορίου.
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: 58-54
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: 83-25
 
ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ – Α.Ο. ΣΧΕΡΙΑ: –

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22/6/2017): ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ.
 
 
πηγή:serresbasket.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments