Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική Basket/Volley Αποχαιρετούν το EUROBASKET με ψηλά το κεφάλι τα κορίτσια μας!

Αποχαιρετούν το EUROBASKET με ψηλά το κεφάλι τα κορίτσια μας!

Η τεράστια νίκη επί της Τουρκίας φαίνεται πως άδειασε το… ντεπόζιτο των παικτριών του Κώστα Κεραμιδά, κάτι που φάνηκε τόσο στον ημιτελικό με τη Γαλλία όσο και στο αποψινό ματς κόντρα στο Βέλγιο.

 

Το Βέλγιο πήρε από την αρχή του αγώνα τον έλεγχο του ρυθμού. Το σχέδιο του να «ταΐσει» της Βάουτερς απέφερε καρπούς, με την Σπανού να χρεώνεται με τρία γρήγορα φάουλ τα οποία την καθήλωσαν στον πάγκο για το μεγαλύτερο μέρος του 1ου ημιχρόνου.

 

Η Βέσεμαν και Βάουτερς αποτέλεσαν «πληγή» για την ελληνική άμυνα με τις δύο παίκτριες να έχουν μαζί 20 πόντους μέχρι την ανάπαυλα. Η Ελλάδα από την άλλη παρουσιάστηκε άνευρη επιθετικά ενώ και στην άμυνα δεν μπορούσε να περιορίσει τη δημιουργία των Βελγίδων. Η ανάπαυλα βρήκε τις ελληνίδες πίσω στο σκορ με 11 πόντους.

 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κυριολεκτικά παράσταση για ένα ρόλο. Η Εθνική δεν κατάφερε να βγάλει την αντίδραση που περιμέναμε, δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση και η διαφορά άρχισε να εκτοξεύεται στα επίπεδα των 30 πόντων.

 

Από την άλλη πλευρά το Βέλγιο έκανε κυριολεκτικά ό,τι ήθελε. Το επί μέρους σκορ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν 38-15 κάτι που τα λέει όλα από μόνο του.

 

MVP

Το βραβείο θα μοιραστούν η Αν Βάουτερς και Έμα Μέσεμαν. Οι Βελγίδες έχοντας 15 και 14 πόντους αντίστοιχα, έκαναν ότι ήθελαν κάτω από τα δύο καλάθια, με την εθνική να μην μπορεί να βρει το αντίδοτο για να τις περιορίσει.

 

Δεκάλεπτα: 24-15, 16-14, 21-7, 17-9

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments