Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική Στοίχημα ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ METRO H Eυρώπη έχει την τιμητική της!!

H Eυρώπη έχει την τιμητική της!!

Πρεμιέρα σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αυτό το τριήμερο

 Μπορεί τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να έχουν περίπου ένα μήνα ακόμα για την έναρξή τους, όμως ήρθε η ώρα για τις χώρες της Γηραιάς Ηπείρου, οι οποίες θεωρούνται ανερχόμενες στο χώρο του ποδοσφαίρου να δώσουν εκκίνηση στα πρωταθλήματά τους. Έτσι, αυτό το τριήμερο ξεκινούν οι πρώτες κατηγορίες σε Δανία, Ρωσία και Πολωνία και έρχονται να προστεθούν σε εκείνες που μας απασχολούν εδώ και καιρό, δηλ. τις Νορβηγία, Σουηδία και Ιρλανδία. Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχουμε αγώνες για το Gold Cup και τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας.

Δες Δωρεάν Προγνωστικά Ποδοσφαίρου!

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο συνεχίζεται η πρεμιέρα της πρώτης κατηγορίας στη Δανία με δύο αναμετρήσεις. Η πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη υποδέχεται την Άαλμποργκ σε ένα ματς, το οποίο θα δείξει σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται οι δύο ομάδες, ενώ στο άλλο ματς η Σοντερίσκε αντιμετωπίζει την Ράντερς. Στην Ρωσία, η Premier League κάνει πρεμιέρα με τρεις αναμετρήσεις: Oυράλ – Ροστόφ, Τόζνο – Ούφα και Ανζί – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την ώρα που η πολωνική "εξτρακλάζα" συνεχίζει τη δική της έναρξη του πρωταθλήματος με τα παιχνίδια Κρακόβια – Πιαστ Γκλίβιτσε και Γκόρνικ Ζάμπρζε – Λέγκια Βαρσοβίας.

Στις χώρες που έχουμε ήδη… προχωρημένη τη χρονιά και ξεκινώντας από τη Νορβηγία, για τη 17η αγωνιστική της "ελίτσεριεν" διεξάγονται οι αναμετρήσεις Σόγκνταλ – Ρόζενμποργκ και Λίλεστρομ – Στάμπαεκ, οι οποίες μπορεί να φέρουν κάποιες ανακατατάξεις στη βαθμολογία, αν δεν έρθουν… φυσιολογικά αποτελέσματα. Στη Σουηδία βρισκόμαστε στην 15η αγωνιστική της "Άλσβενσκαν" και το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό της πρωτοπόρου Μάλμε εναντίον της τρίτης Σίριους, στο οποίο και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται από τα ματς Εσκιλστούνα – Κάλμαρ και Σούντσβαλ – Κάλμαρ. Κλείνοντας, από το ευρωπαϊκό έδαφος, στην Ιρλανδία υπάρχει το "εξάποντο" παραμονής Σλάιγκο Ρόβερς – Ντροχέντα Γιουνάιτεντ για την 22η αγωνιστική της Premier League.

Περνώντας απέναντι τον Ωκεανό, πάμε κατευθείαν στις ΗΠΑ και το Gold Cup. Eκεί συναντάμε δύο αναμετρήσεις για την τρίτη αγωνιστική του Β' ομίλου, οι οποίες πρόκειται να κρίνουν και την πρόκριση. Πιο συγκεκριμένα, οι διοργανωτές λογικά θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στην αδύναμη Νικαράγουα και θα περάσουν στη φάση των νοκ άουτ, ενώ Παναμάς και Μαρτινίκα θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση, όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσουν και οι δύο (η μία ως καλύτερη τρίτη). 

Κλείνοντας, το υπερατλαντικό ταξίδι μας τελειώνει στη Βραζιλία, όπου διεξάγεται η 14η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας. Το ματς που ξεχωρίζει είναι σίγουρα το Αμέρικα Μινέιρο – Γκουαρανί, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην τρίτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα και να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή. Από εκεί και πέρα, η πρωτοπόρος Γιουβεντούδε δοκιμάζεται στην δυνατή έδρα της Σεαρά, ενώ σημαντικό (έστω και νωρίς) για τη μάχη της παραμονής μπορεί να αποδειχθεί το ματς Λουβερντένσε – ΑΒC.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

 

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments