Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχική Στοίχημα ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ METRO Ημέρα Προετοιμασίας

Ημέρα Προετοιμασίας

Μπορεί σπουδαίο ποδοσφαιρικό γεγονός να μην υπάρχει σήμερα, αγώνες όμως για να μας κρατήσουν "ζεστούς" ενόψει του Σαββατοκύριακου υπάρχουν!

Ζέσταμα ενόψει του "Παρασκευοσαββατοκύριακου" θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την Πέμπτη. Τα ματς είναι μετρημένα, ωστόσο η σκέψη ότι από Παρασκευή αρχίζει ΚΑΙ η Πρέμιερ Λιγκ μας κάνει να είμαστε πιο ήρεμοι!

Δες Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος!

Ας τα βάλουμε όμως με τη σειρά. Στην Ευρώπη έχουμε αγώνες σε Ελβετία, Πορτογαλία, Σουηδία και Φινλανδία. Στην Ελβετία το ματς μεταξύ Βασιλείας και Γκρασχόπερς ξεχωρίζει. Έχει ενδιαφέρον, λόγω ονομάτων αλλά και δυναμικότητας. Ενδιαφέρον έχει και το άλλο ματς όπου η φιλόδοξη Ζυρίχη παίζει με την ποιοτική τα τελευταία χρόνια Σιόν.

Στην Πορτογαλία έχουμε ένα ματς, αυτό μεταξύ της Γκιμαράες και της Τσάβες. Μέτρια πράγματα από δυο ομάδες που δεν τις περιμένουμε να διεκδικήσουν "δάφνες ποιότητας" φέτος.

Στη Σουηδία έχουμε ένα ματς, παραδοσιακό ντερμπάκι, μεταξύ της Γκέτεμποργκ και της ΑΪΚ Στοκχόλμης. Πεσμένη φέτος η Γκέτεμποργκ, αλλά πάντα τέτοια παιχνίδια έχουν ιδιαίτερη αξία. Τέλος από Ευρώπη, στη Φινλανδία έχουμε τέσσερα ματς. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η έξοδος της πρωτοπόρου Ελσίνκι στην έδρα της ανεβασμένης και πάντα επικίνδυνης, Σεϊναγιοέν. Α, μη ξεχάσω, έχουμε κι ένα καλό φιλικό ματς μεταξύ Σεβίλλης και Ρόμα. Η πρώην ομάδα του Μόντσι με τη νυν ομάδα του Μόντσι (τεχνικός διευθυντής της Ρόμα). Το λες κι ενδιαφέρον.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, τα νοκ-άουτ του Κόπα Λιμπερταδόρες συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Τρια παιχνίδια, τρεις ομάδες που έχουν πάρει ένα δεδομένο προβάδισμα από το πρώτο ματς (Μποταφόγκο, Σάντος, Σαν Λορέντζο). Μένει να δούμε αν θα το κρατήσουν.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

Προηγούμενο άρθροΧαλαρή Τετάρτη!
Επόμενο άρθρο!!!ΝΕΟΣ!!! ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ MLS!!!

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments