Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχική Στοίχημα ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ METRO Η Πέμπτη της ,,,αφοσίωσης!

Η Πέμπτη της ,,,αφοσίωσης!

We feel devotion (ελλ. νιώθω την αφοσίωση) είναι το κατεξοχήν slogan της Ευρωλίγκα. Ε, ετοιμαζόμαστε να το νιώσουμε και πάλι καθώς από την Πέμπτη αρχίζει η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μπάσκετ!

Και να που ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε στο πρόγραμμα μας και την τελευταία μεγάλη διοργάνωση του χειμώνα που θα μας απασχολήσει. Όχι δεν είναι ποδοσφαιρική. Η Ευρωλίγκα 2017-2018 έχει τζάμπολ την Πέμπτη! Από ελληνικής πλευράς έχουμε παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, ενώ ελλείψει άλλων γεγονότων, όλη η μέρα είναι αφιερωμένη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μπάσκετ!

Δεν τα έμαθες; Έρχονται Μόνιμες Άδειες Στοιχήματος!

We feel devotion λοιπόν! Η Ευρωλίγκα 2017-2018 είναι προ των πυλών. Η διοργάνωση που μας έχει χαρίσει ουκ ολίγες χαρές, αρχίζει την Πέμπτη το βράδυ. Το φετινό φορμάτ θα είναι το ίδιο με το περσινό. Πως ν’ αλλάξει άλλωστε μετά από μια τόσο πετυχημένη χρονιά. Ένα πρωτάθλημα 16 ομάδων με συνολικά 30 ματς, με τις οκτώ πρώτες να παιρνούν στα play-off όπου θα προκύψει η τετράδα του Final-4. Ένα Final-4 που θυμίζουμε (αν και νωρίς) πως φέτος θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Από τις ομάδες, έχουμε τρεις αλλαγές. Οι Ουνικάχα Μάλαγα (κάτοχος του Γιούροκαπ), Βαλένθια (πρωταθλήτρια Ισπανίας) και Κίμκι (φιναλίστ ρωσικού πρωταθλήματος) θα συμμετέχουν στις θέσεις των Νταρουσάφακα, Γαλατασαράι και Ούνικς Καζάν. Οι υπόλοιποι 13 μένουν ως έχουν. Ελληνικοί εκπρόσωποι θα είναι σταθερά ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό με τις δυο ομάδες να θέλουν να πάνε και φέτος στο Final-4 και να έχουν αρκετές πιθανότητες. Βλέπετε το καλοκαίρι υπήρξε μια αισθητή “πτώση” στην ποιότητα των ρόστερ με πολλούς αστέρες να πάνε στο ΝΒΑ ή την Κίνα.

Τα ματς της πρεμιέρας, λοιπόν είναι συνολικά πέντε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην έδρα του την Μπασκόνια. Μια Μπασκόνια με πολλές αλλαγές στο ρόστερ και με μια ομάδα που στις αρχές τουλάχιστον “ψάχνεται”. Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ν’ αρχίσει με “ροζ φύλλο” τη σεζόν του.

Από τα υπόλοιπα ματς, ξεχωρίζει το Ρεάλ – Εφές. H Ρεάλ έχει και φέτος ένα από τα πιο γεμάτα ρόστερ της Ευρώπης, ενώ η Εφές αν κι έχασε αρκετά με τις αποχωρήσεις των Ερτέλ, Χάνεϊκατ, Τσεντί Οσμάν. Στ’ άλλα ματς η ΤΣΣΚΑ όντας πανίσχυρη και φέτος, υποδέχεται την Αρμανι Μιλανο, η Μπάμπεργκ φιλοξενεί τη Μακάμπι στη Γερμανια και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε, πάει στην έδρα της κατόχου του Γιούροκαπ, Ουνικάχα. Ένα “άτυπο” Supercup στην πρώτη αγωνιστική!

Η σεζόν αναμένεται και φέτος απρόβλεπτη! Η πρεμιέρα μας επιφυλάσσει μερικά σπουδαία ματς κι όλοι οι φίλοι του μπάσκετ είναι “στην πρίζα” ενόψει των αγώνων. We feel Devotion!

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments