Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική Στοίχημα ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ METRO Η Κυριακή που διχάζεται το Μιλάνο!

Η Κυριακή που διχάζεται το Μιλάνο!

Το κορυφαίο ντέρμπι της Ίντερ απέναντι στη Μίλαν είναι το ματς της ημέρας για την Κυριακή. Κλασικά πράγματα για Κυριακή πριν από Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακόμα μια Κυριακή γεμάτη μπάλα, ακόμα μια Κυριακή γεμάτη χαρά για εμάς. Σε όλη την Ευρώπη παίζουν ποδόσφαιρο και μάλιστα στην Ιταλία έχουμε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της χώρας! Μάλλον το έχουν βάλει σκοπό οι γείτονες να μας “τρελάνουν” με το πρόγραμμα που έβγαλαν γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Θες να δεις πραγματική ποικιλία στα Προγνωστικά;

Αρχίζουμε με Ελλάδα και Σουπερλιγκ. Τέσσερα παιχνίδια. ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις από τους “μεγάλους”. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται νωρίς (16:00) τη Λαμία και η πρωτοπόρος ΑΕΚ παίζει τελευταία (20:30) στα “Πηγάδια” με την Ξάνθη. Δύσκολη έξοδος για τους “κιτρινόμαυρους”. Ενδιάμεσα (18:15) έχουμε τα ματς Απόλλων Σμύρνης – Κέρκυρα και Παναιτωλικός – Λεβαδειακός.

Από κει μεταφερόμαστε στην Ιταλία. Γεμάτο πρόγραμμα. Όχι μόνο ποσοτικά. Κυρίως ποιοτικά. Οι Ιταλοι αυτό το Σαββατοκύριακο συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα. Το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου έχουμε στο πρόγραμμα. Ίντερ εναντίον Μίλαν (21:45)! Δυο ομάδες που ξεκίνησαν με πολλά όνειρα για διακρίσεις. Ειδικά οι “ροσονέρι” που έριξαν ένα “καράβι λεφτά” στο μεταγραφικό παζάρι. Το αποτέλεσμα ως τώρα όμως δεν τους δικαιώνει, με το Μοντέλα να παίζει σε κάθε παιχνίδι τη θέση του. Στην Ίντερ είναι καλύτερα τα πράγματα, η αλήθεια είναι. Τα υπόλοιπα ματς είναι Φιορεντίνα – Ουντινέζε, Κάλιαρι – Τζένοα, Κροτόνε – Τορίνο, Μπολόνια – Σπαλ, Σαμπντόρια – Αταλάντα, Σασουόλο – Κίεβο.

Στην Ισπανία, έχουμε τέσσερα παιχνίδια. Εδώ δεν υπάρχει τόσο σπουδαίο ντέρμπι, ωστόσο το Μπέτις – Βαλένθια που γίνεται το βράδυ (21:45) μόνο ως αδιάφορο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Νωρίτερα, η Εϊμπάρ υποδέχεται τη Λα Κορούνια, η Χιρόνα τη Βιγιαρεάλ και η Μάλαγα τη Λεγανιές.

Στην Αγγλία, η Μπράιτον υποδέχεται την Έβερτον και το Ρόναλντ Κούμαν που βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση για θετικά αποτελέσματα και αργότερα, η Σαουθάμπτον φιλοξενεί τη Νιούκαστλ του Ράφα Μπενίτεθ που ήδη λατρεύεται υπέρμετρα από τους φίλους της ομάδας.

Στη Γερμανία, η Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ. Ωραίο ματς. Ποιοτικές ομάδες. Αργότερα, η Βέρντερ υποδέχεται την Γκλάντμπαχ. Αρκετά δύσκολο το ματς για τα “πουλάρια” αφού η Βέρντερ ξέρει να πουλάει ακριβά το “τομάρι” της.

Κλείνουμε την περιήγησή μας με τη Γαλλία. Τρια παιχνίδια. Η φιλόδοξη φέτος Μπορντό υποδέχεται τη Ναντ του Κλαούντιο Ρανιέρι. Η Μονπελιέ φιλοξενεί τη Νις και το Στρασβούργο υποδέχεται τη Μαρσέιγ. Δύσκολες έξοδοι για τις δυο ομάδες που στοχεύουν στην τετράδα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments