Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ως ο αρμόδιος φορέας Αθλητικής Πολιτικής της Χώρας, καταγράφει όλες τις υφιστάμενες Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Χώρας, ανά φορέα διαχείρισης, προκειμένου να ολοκληρώσει τη σύνταξη του Αθλητικού Χάρτη, με σκοπό τον καλύτερο προγραμματισμό και σχεδιασμό της Αθλητικής Υποδομής σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς.

Η καταγραφή των αθλητικών εγκαταστάσεων αφορά τόσο σε γενικές πληροφορίες (π.χ. Ονομασία και περιγραφή εγκατάστασης, Ταχ. Διεύθυνση, Τηλέφωνα επικοινωνίας, γεωγραφικές συντεταγμένες, κ.α.), όσο και ειδικότερα τεχνικά στοιχεία που αφορούν τις επιμέρους κατασκευές (π.χ. διαστάσεις, υλικά κατασκευής, θέσεις θεατών, εξυπηρετήσεις ΑΜΕΑ, Συστήματα Εποπτείας, κ.α.).

Στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Σερρών (στην Ενότητα ΕΓΓΡΑΦΑ) υπάρχει link με το απογραφικό δελτίο αθλητικών εγκαταστάσεων (επεξεργάσιμο αρχείο) που πρέπει να συμπληρωθεί για εγκαταστάσεις αρμοδιότητάς σας. Επίσης υπάρχει ένα link με ένα προτεινόμενο δείγμα, κατάλληλα συμπληρωμένο το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε συμβουλευτικά.

Η ΕΠΣ Σερρών, προς διευκόλυνση, σας θα συλλέξει όλα τα απογραφικά δελτία σε μορφή αρχείου (.doc) κάθε σωματείου και στην συνέχεια θα διαβιβαστούν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Το παραπάνω συμπληρωμένο απογραφικό δελτίο πρέπει να σταλεί στο email της ΕΠΣ Σερρών το οποίο είναι το epss@otenet.gr .