Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχική Ευρώπη Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ΘΕΜΑ: Αμάντα, η νέα «βασίλισσα» του αγγλικού ποδοσφαίρου: «Παίζει» με 32 δισ....

ΘΕΜΑ: Αμάντα, η νέα «βασίλισσα» του αγγλικού ποδοσφαίρου: «Παίζει» με 32 δισ. & παίρνει τη Νιούκαστλ

Ένα 44χρονο πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας, που είχε απορρίψει πρόταση γάμου του πρίγκιπα Άντριου, βρίσκεται πίσω από την προσφορά ύψους 334 εκατ. ευρώ για την εξαγορά της Νιούκαστλ!

ΘΕΜΑ: Αμάντα, η νέα «βασίλισσα» του αγγλικού ποδοσφαίρου: «Παίζει» με 32 δισ. & παίρνει τη Νιούκαστλ

Η Αμάντα Στάβελεϊ κινείται πλέον και επίσημα για την απόκτηση του αγγλικού συλλόγου από τον δισεκατομμυριούχο Μάικ Άσλεϊ, ο οποίος είχε πληρώσει 150 εκατ. ευρώ για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο.

Ο Άσλεϊ έχει ήδη κάνει γνωστή την πρόθεσή του να πουλήσει τη Νιούκαστλ πριν τα Χριστούγεννα και η Στάβελεϊ, η οποία είχε παίξει καθοριστικό ρόλο και στο deal για την απόκτηση της Μάντσεστερ Σίτι από τον Σεΐχη Μανσούρ, έκανε την προσφορά της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το επενδυτικό fund της Στάβελεϊ, η εταιρεία PCP Capital Partners, διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους περίπου 32 δισεκατομμυρίων ευρώ από την Κίνα και τη Μέση Ανατολή και θεωρείται ένας από τους ισχυρότερους «παίκτες» της παγκόσμιας αγοράς!

Όσο για την προσωπική της περιουσία, αυτή σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ξεπερνά τα 111 εκατ. ευρώ.

inner

Το «όχι» στον πρίγκιπα

Η επίδοξη αγοράστρια της Νιούκαστλ είχε γίνει διάσημη στην Αγγλία χάρη στη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον πρίγκιπα Άντριου τον οποίο είχε συναντήσει για πρώτη φορά στα Εμιράτα το 2001. Είχε μόλις τερματίσει μία θυελλώδη διετή σχέση με τον εκατομμυριούχο επιχειρηματία Μάρκ Χόροκς.

Έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, το 2003, ο πρίγκιπας Άντριου της έκανε πρόταση γάμου, αλλά εκείνη είχε πει «όχι». Η προοπτική να γίνει πριγκίπισσα δεν την δελέαζε ιδιαίτερα. Προτιμούσε τις μπίζνες.

inner

Ο εκλεκτός της καρδιάς της ήταν τελικά ο Ιρανός Μεχράντ Γκοντρούσι, ο οποίος εργαζόταν στην εταιρεία της. Παντρεύτηκαν το 2011 και έχουν ένα παιδί, τον 3χρονο Αλεξάντερ.

Ο κύκλος των υψηλών γνωριμιών της Στάβελεϊ είναι αρκετά μεγάλος, αφού σε αυτόν περιλαμβάνονται η πρωθυπουργός Τερέσα Μέι, ο Σερ Φίλιπ Γκριν, αλλά και ο Σάιμον Κάουελ.

Για την προσωπικότητα και τη σχέση της με τα χρήματα τα λέει όλα μία δήλωση που είχε κάνει πριν από περίπου δέκα χρόνια: «Δεν πρόκειται για τα λεφτά. Δεν με νοιάζει αν έβγαλα 8 εκατομμύρια λίρες ή 200 εκατομμύρια λίρες. Απλώς θέλω να ξαπλώνω κάθε βράδυ στο κρεβάτι μου και να λέω στον εαυτό μου ότι έχω κάνει καλή δουλειά».

ΠΗΓΗ:NOVASPORTS FM

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments