Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Super League «Ατρόμητος» μακριά από το Περιστέρι και παραμένει στην κορυφή!

«Ατρόμητος» μακριά από το Περιστέρι και παραμένει στην κορυφή!

Ο Νταμίρ Κάναντι επιμένει ότι ρεαλιστικός στόχος για τους Περιστεριώτες είναι η παρουσία στην τελική πεντάδα του πρωταθλήματος, ωστόσο οι αγωνιστικές περνούν και η ομάδα του όχι μόνο έχει ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά είναι η μοναδική που δεν έχει γνωρίσει φέτος την ήττα και φυσικά για δεύτερη αγωνιστική βρίσκεται μόνη πρώτη στην κατάταξη της Σούπερ Λίγκας.

 

Ο Αυστριακός τεχνικός μπορεί, λοιπόν, να παραμένει ρεαλιστής, αλλά οι παίκτες του και οι οπαδοί της ομάδας ονειρεύονται!

 

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πήραν την υπεροχή και τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 41ο λεπτό από στημένη φάση, καθώς ο Ουάρντα εκτέλεσε με εξαιρετικό τρόπο φάουλ, ο Ζίβκοβιτς βρήκε τη μπάλα, αλλά την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του για το 0-1.

 

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Αιγύπτιος έχει πετύχει συνολικά 13 γκολ στη Σούπερ Λίγκα, τα τέσσερα εκ των οποίων με αντίπαλο την Ξάνθη!

 

Δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη και στο 47ο λεπτό ο Μπαξεβανίδης έβγαλε την πάσα στον Γέντρισεκ, ο Σλοβάκος βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιαννιώτη, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου έκανε εξαιρετική επέμβαση και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Η Ξάνθη έδειχνε αδυναμία να σκοράρει και τελικά ο Ατρόμητος πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν στο 83′ ο Γιαννούλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντιγκινί με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Ζίβκοβιτς κάνοντας το 2-0.

 

Οι Περιστεριώτες «κλείδωσαν» έτσι τη νίκη και έδειξαν ότι δεν τους ζαλίζει η κορυφή. Η Ξάνθη προσπάθησε μάταια στα εναπομείναντα λεπτά να μειώσει το σκορ καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει πολύ καλά τους χώρους…

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (58’ Π.Ορφανίδης), Λουσέρο, Μεχία, Κίκε (65’ Ρότσε), Φλίσκας, Γέντρισεκ (58’ Τριάδης), Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο.

 

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Μπουζούλαζιτς, Χατζηϊσαΐας, Ουάρντα (72’ Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Μάντσον (86′ Ούμπιδες), Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Ντάουντα (78′ Μανούσος), Γιαννούλης, Ρισβάνης.

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments