Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Γ' Εθνική ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ 3 ΣΕΡΡΑΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ 3 ΣΕΡΡΑΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ!!

Εκδίκηση για την ήττα αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, πριν 6 περίπου μήνες, πήρε η ΑΕ Διδυμοτείχου κερδίζοντας με 2-0, στο Σιδηρόκαστρο την Ελπίδα Σκουτάρεως.
Η πρώτη φετινή ήττα για τους πράσινους των Σερρών που υποχώρησαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι Σερραίοι μπορεί να μην μπήκαν καλά στο παιχνίδι γρήγορα όμως συνήλθαν και το ισορρόπησαν, σε ένα παιχνίδι δυνατό και κλειστό με τις δυο ομάδες να έχουν από μία μεγάλη φάση στο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι με τον Εμρέ στο 37΄ και οι γηπεδούχοι στην εκπνοή του ημιχρόνου διπλή ευκαιρία με τους Στεφανίδη Ν. και Καπετάνο.
Στο Β’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν και πάλι μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο ουσιαστικοί και να πετυχαίνουν σε να εφιαλτικό τετράλεπτο για τους Πράσινους των Σερρών τα δυο γκολ. Στο 73΄ με τον Θάνο και 77΄ με τον Μεμέτ.
Δεύτερη διαδοχική αγωνιστική στην γειτονική Καβάλα ο Απόλλων Παραλιμνίου, χειρότερη της πρώτης, αφού μετά την ισοπαλία της 5ης αγωνιστικής, στην Ελευθερούπολη με τον Αετό Ορφανού, σήμερα στην Χρυσούπολη, ηττήθηκε με 2-0 από τον τοπικό Νέστο από μια έδρα που πέρσι είχε περάσει νικηφόρα.
Μια ήττα που είναι η πρώτη φετινή και η οποία αποδεικνύεται οδυνηρή, καθώς οι Σερραίοι έχασαν τα πρωτεία υποχωρώντας στην 2η θέση, στην οποία προωθήθηκε η Καβάλα.
Μπορεί να μην έκανε τριπλέτα στις νίκες του ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής, μετά τα δυο συνεχόμενα τρίποντα, αλλά τουλάχιστον δεν έχασε κιόλας, κόντρα στον Άρη Αβάτου, μια δυνατή και φιλόδοξη ομάδα.
Οι Σερραίοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 15’ πλησίασαν στο γκολ, όμως μετά από κεφαλιά του Κούτλα η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Σταδιακά οι Θρακιώτες ισορρόπησαν το παιχνίδι και απάντησαν και στην ευκαιρία των γηπεδούχων με Ευθυμιάδη από ευνοϊκή θέση να μην μπορεί να νικήσει τον Χατζηδάκη, σε ένα μοιρασμένο σε γενικές γραμμές πρώτο ημίχρονο
Στο Β’ ημίχρονο οι Ξανθιώτες μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν κιόλας με τον Σαρρηγιαννίδη που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κάθετη του Μελισσόπουλου και πλάσαρε ιδανικά τον πορτιέρο των γηπεδούχων.
Στο 73’ οι Σερραίοι βρήκαν την απάντηση με τον Κούτλα να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και τον διαιτητή να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κώστας Αγγελίδης φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments