Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Super League ΕΠΙΣΗΜΟ: «Έδεσε» τον Μάνταλο η ΑΕΚ!

ΕΠΙΣΗΜΟ: «Έδεσε» τον Μάνταλο η ΑΕΚ!

Το είπε και το έκανε η ΑΕΚ! Οι «κιτρινόμαυροι» επέκτειναν την συνεργασία τους με τον Πέτρο Μάνταλο μέχρι το 2022, στηρίζοντας τον Έλληνα χαφ μετά τον δεύτερο σοβαρό τραυματισμό στην καριέρα του.

ΕΠΙΣΗΜΟ: «Έδεσε» τον Μάνταλο η ΑΕΚ!

«Έδεσε» τον Πέτρο Μάνταλο η ΑΕΚ!

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν γνωστό μέσω των social media την επέκταση της συνεργασίας τους με τον αρχηγό της ομάδας μέχρι το 2022, δείχνοντας την στήριξή τους στον Έλληνα μεσοεπιθετικό μετά τον δεύτερο σοβαρό τραυματισμό στην καριέρα του!

Η ανανέωση του συμβολαίου του Μάνταλου αποτελούσε εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος το είχε πάρει απόφαση από την πρώτη στιγμή που έμαθε πως ο Μάνταλος έχει υποστεί νέα ρήξη χιαστών!

Μάλιστα στην ανακοίνωσή της η ΑΕΚ αναφέρει πως περιμένει τον Πέτρο Μάνταλο να επιστρέψει υγιής ξανά στους αγωνιστικούς χώρους και να οδηγήσει την ομάδα στο νέο της γήπεδο αλλά και στην κατάκτηση όλων των αγωνιστικών της στόχων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας με τον αρχηγό μας, Πέτρο Μάνταλο, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Περιμένουμε, πλέον, τον ηγέτη της ομάδας μας γρήγορα κοντά μας, σιδερένιο και δυνατό, με το περιβραχιόνιο στο χέρι προκειμένου να την οδηγήσει στο νέο μας γήπεδο και στην κατάκτηση όλων των αγωνιστικών στόχων της.

Ο Πέτρος Μάνταλος μεταγράφηκε από την Ξάνθη στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014 και ηγήθηκε της προσπάθειας για την επιστροφή της ομάδας μας στη Super League. Ως αρχηγός την οδήγησε ένα χρόνο μετά στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, σηκώνοντας το τρόπαιο στο ΟΑΚΑ. Eχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ σε 84 αγώνες πρωταθλήματος με 20 γκολ, σε 23 αγώνες Κυπέλλου με 7 τέρματα και σε 9 αγώνες στην Ευρώπη, σκοράροντας το ένα από τα δυο γκολ της εφετινής εκτός έδρας νίκης στην Κροατία επί της Ριέκα.

Ο Πέτρος Μάνταλος θα κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους για το συμβόλαιο ζωής, που υπέγραψε με την ομάδα μας, στις πέντε το απόγευμα στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης» στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments