Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ Κεραμάρης: «Υπάρχει ο στόχος της ανόδου… αλλά δεν θα στεναχωρηθούμε κιόλας»

Κεραμάρης: «Υπάρχει ο στόχος της ανόδου… αλλά δεν θα στεναχωρηθούμε κιόλας»

Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παραλιμνίου Δημήτρης Κεραμάρης για την πορεία της ομάδας που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και την πιθανότητα να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην Football League, ενώ αναφέρθηκε στα μεταγραφικά, στο όνειρο της Football League και σε ένα πιθανό επικείμενο deal με μεγάλο όνομα για την θέση του τεχνικού διευθυντή. Αναλυτικά:

Για το ματς με τον Ορφέα Ξάνθης:

«Τους είχα πει ότι επιβάλλεται να κάνουμε αυτή τη νίκη. Ήταν δύσκολο. Ήταν καλή ομάδα. Θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει και δεύτερο γκολ, θα μπορούσαμε να έχουμε δεχτεί κιόλας, αλλά όλα κύλησαν καλά».

Για το αν είναι φαβορί:

«Είναι νωρίς να μιλάμε για φαβορί. Με μία-δύο ήττες μπορείς να βρεθείς στην 3η θέση. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα ακόμη, αλλά σίγουρα έχουμε ξεκινήσει καλά και κάνουμε μία καλή πορεία».

Για τις διαφορές με πέρυσι και τις μεταγραφές:

«Πέρυσι ήταν μία αναγνωριστική χρονιά, είδαμε τα λάθη μας, κοιτάξαμε να τα διορθώσουμε και με 2-3 καίριες προσθήκες όπως του τερματοφύλακα, κάτι που έδειξε χθες ο Στέφανος Γουναρίδης και πάλι χρειαζόμαστε κάποιες βοήθειες ακόμη. Θα κάνουμε δύο, το πολύ τρεις προσθήκες. Είμαστε επιφυλακτικοί. Κοιτάμε να βρούμε πρώτης γραμμής ποδοσφαιριστές γιατί θέλουμε έτοιμους και έμπειρους παίκτες, το πρωτάθλημα είναι μικρό και θέλουμε τους βαθμούς».

Για τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου και τα φαβορί:

«Είμαστε αρκετές ισοδύναμες ομάδες, στις λεπτομέρειες κρίνονται τα παιχνίδια. Κοιτάμε την 1η θέση, να πάμε στα μπαράζ και εκεί θα φανεί ποιες είναι πραγματικά ομάδες μέσα στο γήπεδο. Χωρίς να έχω δει ακόμη το Διδυμότειχο, οι ομάδες που μου έκαναν εντύπωση ήταν η Καβάλα, η Χρυσούπολη και το Σκούταρι. Έχουν βάθος, έχουν εμπειρία. Οι υπόλοιποι δεν μου έχουν δείξει σταθερότητα».

Για το αν υπάρχει ο στόχος της ανόδου:

«Θα πω ότι υπάρχει, αλλά και αν δεν έρθει δεν θα στεναχωρηθούμε τόσο πολύ. Λέω στους παίκτες πως είναι κρίμα έτσι όπως είναι φέτος ο όμιλος να μην βγούμε πρώτοι».

Για το μυστικό της ομάδας:

«Κοιτάξαμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό και τον προπονητή. Έγιναν επιλεγμένες κινήσεις και δυστυχώς για κάποιους παίζουμε αληθινό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε Κυριακή. Έχουμε μία άλλη νοοτροπία στην ομάδα».

Για τον κόσμο:

«Χρειαζόμαστε τον κόσμο και πιστεύω στον 2ο γύρο αν είμαστε πρώτοι, θα έρθει ακόμη περισσότερος κόσμος. Τότε τα παιχνίδια θα είναι φωτιά και θα είναι πολύ διαφορετικά. Πρέπει να πιστέψει ο κόσμος και να πει, ναι, αυτοί πάνε για κάτι καλύτερο θα πάω να τους δω».

Για το πρόγραμμα της ομάδας μέχρι τώρα:

«Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, πήραμε μία καλή συγκομιδή βαθμών, αλλά τα παιχνίδια τα κάνουμε εμείς εύκολα ή δύσκολα. Ακόμη και με τον Ξηροπόταμο, που ζητήσαμε το παιχνίδι να γίνει Σάββατο και όχι Κυριακή, μπορείς να χάσεις βαθμούς. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα».

Για το τι θα παίξει ρόλο για την άνοδο:

«Ένας βασικός παράγοντας είναι αν αντέξουν οικονομικά οι ομάδες και πως θα κινηθούν και μεταγραφικά».

Για το γήπεδο:

«Κάνουμε τρομερή προσπάθεια για το γήπεδο. Υπάρχουν τα βοηθητικά και δεν μπαίνουμε καν για προπόνηση. Χρησιμοποιούμε τα γήπεδα του Ψυχικού, της Τούμπας και του Πεθελινού αν χρειαστεί και έχουμε και ακόμη ένα πιο μικρό γήπεδο στο Δημοτικό σχολείο του χωριού. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Περιμένουμε ένα στέγαστρο για την άλλη κερκίδα από τον Δήμο. Θέλουμε να βελτιώσουμε και τα αποδυτήρια, αλλά η γραφειοκρατία μας κρατάει πολύ πίσω γιατί δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε άδειες».

Για το Σκούταρι και την Καρπερή:

«Κάνει μία καλή πορεία. Είναι η ομάδα που συμπαθώ γιατί έχω και μία συγγένεια. Μακάρι να πάει πολύ καλά, να κερδίσει άνετα την παραμονή του και να χτυπήσει κάτι παραπάνω. Να σωθεί και η Καρπερή θέλω, θα είναι καλό. Δείχνει ότι στις Σέρρες υπάρχει αρκετά ταλέντο».

Για το αν υπάρχει το όνειρο της Football League:

«Το να βγούμε στην Football League αλλάζει πολλά δεδομένα. Έτσι όπως δουλεύουμε και με το οικονομικό πλάνο θεωρώ πως για μία χρονιά μπορούμε σίγουρα να ανταποκριθούμε. Ο κ.Τυχάλας μας είπε ότι αν έρθει η Football League εκεί είναι για να στηρίξει την προσπάθεια. Υπάρχουν και δυνατοί χορηγοί. Αν θα μπορέσουμε να σωθούμε ή να πέσουμε αυτό είναι άλλη ιστορία. Αλλά θεωρώ ότι δεν θα χρωστάμε ούτε ευρώ».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτες:

«Δεχθήκαμε δύο κρούσεις, μία εκ των οποίων από ομάδα Σούπερ Λίγκ. Τους είπα ελάτε να τον δείτε και αν τον θέλετε εμείς εδώ είμαστε. Προσπαθούμε να κάνουμε και ένα πολύ καλό deal, για κάποιον που θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην ομάδα και τον έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον».

Για την συμμετοχή του στις εκλογές του Επιμελητηρίου:

«Χθες ήταν οι εκλογές στις οποίες ήμουν υποψήφιος, αλλά εγώ ήμουν στο γήπεδο γιατί πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Εκλέχθηκε η παράταξη του κ.Χρήστου Μέγκλα και είμαστε χαρούμενοι. Είναι ένας άνθρωπος που προσέφερε πολλά στο Επιμελητήριο, έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει σε πολλά επίπεδα γενικότερα και μακάρι να ασχοληθεί και με την πολιτική, να έχουμε τέτοιους ανθρώπους και εκεί».

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments