Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική Basket/Volley Τραγική εμφάνιση του ΠΑΟΚ και ήττα με κάτω τα χέρια

Τραγική εμφάνιση του ΠΑΟΚ και ήττα με κάτω τα χέρια

Ο ΠΑΟΚ ήθελε να δώσει συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις και στο νικηφόρο σερί του αλλά στο γήπεδο δεν το έδειξε. Άστοχος, νευρικός, κάκιστος στην άμυνά του και στο τέλος ηττημένος με διαφορά 18 πόντων!

 

Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν πολύ άστοχος επιθετικά με τους Μαργαρίτη και Γκος να είναι οι μόνοι που έδιναν λύσεις ενώ ακόμα χειρότερος ήταν ο Δικέφαλος αμυντικά. Είναι χαρακτηριστικό πως στη δεύτερο περίοδο δέχτηκε 29 πόντους ενώ ο Γκρέι σε 14 λεπτά είχε πετύχει 19 πόντους με πέντε εύστοχα τρίποντα.

 

Το -13 για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου (48-35) ήταν μια καλή βάση για τη νίκη που «έχτισε» το Λαύριο. Και αυτό επέτρεψε στουε γηπεδούχους με λιγότερη πίεση να αντιμετωπίσουν την αναμενόμενη αντεπίθεση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Στο τρίτο δεκάλεπτο, πάντως, αντεπίθεση δεν υπήρξε. Ο Δικέφαλος ήταν κάκιστος επιθετικά, με αστοχία και τρομερή νευρικότητα επιτρέποντας συνάμα στον Ουίγκινς να πετυχαίνει εύκολα καλάθια. Αποτέλεσμα αυτών ήταν το Λαύριο να διατηρήσει τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα με το +14 (68-54) να «σφραγίζει» την τρίτη περίοδο.

 

Ο ΠΑΟΚ ήταν απογοητευτικός και στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Εκνευρισμός και άσκοπες τεχνικές ποινές, εύκολα καλάθια στον αντίπαλο, εύκολα χαμένα καλάθια από τους παίκτες του. Τα λεπτά απλά περνούσαν και το τελικό 90-72 απέδωσε δυστυχώς δικαιοσύνη.

 

Ο Τζάκσον έδειξε καλά στοιχεία έχοντας 8 πόντους και 5 ριμπάουντ αλλά ήταν φανερό πως υστερεί σε φυσική κατάσταση ακόμα.

 

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 48-35, 68-54, 90-72

Λαύριο (Σερέλης): Βεργίνης 5, Κακλαμανάκης 7, Μέγιερ 8, Γκρέι 19 (5), Γουίγκινς 18 (8/9 δίποντα), Τζόνσον 6, Λεγκίκας, Κουζέλογλου 2, Νίξον 16 (1), Λαμπ 9.

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Μαργαρίτης 15 (7/10 δίποντα), Κατσίβελης 7 (1), Τζάκσον 8, Γκος 12 (2), Τζόουνς 10 (6 ριμπάουντ), Χρυσικόπουλος 2, Κρουμπάλι 3, Κόνιαρης 5 (1), Τσόχλας, Ζάρας 3 (1), Χαραλαμπόπουλος 7 (1)

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments