Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ 1-0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ 1-0

Σε ένα πολύ δυνατό ματς, με αρκετή ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και με αρκετό κόσμο, τόσο από την πλευρά των γηπεδούχων, όσο και από των φιλοξενουμένων, οι δύο ομάδες δημιούργησαν ένα πραγματικό ντέρμπι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και συγκεκριμένα στο γκολ του Γιάννη Ναλμπάντη στο 48΄, που ήταν στο φινάλε αυτό που έκανε και την διαφορά και έδωσε τους τρεις βαθμούς στους Σερραίους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυνατές μονομαχίες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Αετό Ορφανού να αφήνει καλά δείγματα γραφής, να στέκεται καλά και να περιορίζει τους χώρους δράσης του Απόλλωνα Παραλιμνίου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο δεύτερο μέρος με το… καλησπέρα ο Απόλλων βρήκε το πολυπόθητο γκολ με τον Ναλμπάντη να δέχεται την ασίστ από τον μόνιμο σκόρερ Γαϊδαρτζή και να εκτελεί με σουτ τον Τοπαλίδη για το 1-0 και κάπως έτσι ήρθε η 8η νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας ματς για τους Σερραίους, αφού στην συνέχεια άλλα ήταν αυτά που κυρίως απασχόλησαν τις δύο ομάδες. Βέβαια ο Αετός κατάφερε προηγουμένως να απειλήσει, στο 50΄ με τον Γουναρίδη να αποκρούει το πλασέ του Έλεζι και στον 79΄ με τον υψηλόσωμο κίπερ να νικά τον Δουμάνη σε νέα προσπάθεια, ενώ στις καθυστερήσεις είχε ευκαιρία και ο Ναλμπάντης με τον Τοπαλίδη να αποκρούει το σουτ του.

 

Μάλιστα μετά το τέλος του ματς δημιουργήθηκε και σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με τους ψυχραιμότερους να κατευνάζουν τα πνεύματα.

 

Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Βοηθοί: Ηλ. Παπαδόπουλος, Αργ. Νταβέλας (ΕΠΣ Μακεδονίας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Π.Δημητρίου): Γουναρίδης, Πολυζωίδης(55΄ Ρούμπος), Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας(82΄ Λαβίδας), Τριανταφύλλου, Λιάρας, Γαϊδαρτζής, Τάντιτς(90+2΄ Τσαούσης), Ναλμπάντης(89΄ Φιλέντας)

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ(Δ.Σίτσας): Τοπαλίδης, Ζαρωτιάδης, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Καραγιαννίδης(86΄ Σαββατιανός), Μαυρομμάτης, Έλεζι, Δουμάνης, Ευκαρπίδης(58΄ Δούμπλατζης), Τζαμπέγια Φ., Τζαμπέγια Γ.

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments