Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχική ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Χαραλαμπίδης: «Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον Πανσερραϊκό»

Χαραλαμπίδης: «Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον Πανσερραϊκό»

Ολα είναι στον αέρα… Τον δικό του «Γολγοθά» τραβά ο Πανσερραϊκός. Αν έλεγε κανείς ότι τα πάντα κρίνονται στην κυριολεξία από μία κλωστή, μάλλον δεν θα ήταν υπερβολή.

 

Οι ποδοσφαιριστές μέχρι την ώρα, που γράφονταν οι γραμμές, περίμεναν να δουν το «χρώμα» του χρήματος. Φυσικά, αν δεν τακτοποιηθούν ως και την Τρίτη, ίσως κάποιοι να μην επιστρέψουν!

 

Το πρόβλημα βέβαια αρχίζει και διογκώνεται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι απλήρωτοι είναι και οι υπάλληλοι, εδώ και μήνες. Μάλιστα, ορισμένοι εξ αυτών ίσως να αποχωρήσουν, αν δεν το έχουν κάνει ήδη, ενώ το ίδιο σκέφτονται και κάποιοι εκ των διοικούντων, που προσπάθησαν να στηρίξουν το εγχείρημα, αλλά βλέπουν ότι η κατάσταση χειροτερεύει.

 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μετά το ματς με τη Σπάρτη κάποιοι παίκτες ζήτησαν να πάρουν τα ιδιωτικά συμφωνητικά τους και να αποχωρήσουν!

 

Ο «βραχνάς» του Στέβιτς είναι υπαρκτός όσο ποτέ, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ δεν πήρε το «οκ» για το πρώτο στάδιο και ο κίνδυνος για -3 βαθμούς είναι επίσης ορατός όσο ποτέ. Μέσα σε όλα αυτά, να σημειωθεί ότι την Τετάρτη κόπηκαν μόλις 74 εισιτήρια στο ματς με τη Σπάρτη!

 

Η «Μ» εξ αρχής είχε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στο θέμα του Στέβιτς. Είχε γίνει καταγραφή ότι αποτελεί «φρένο» για την αδειοδότηση, αλλά η ΠΑΕ το είχε διαψεύσει. Μάλιστα, είχαν κάνει λόγο για 99% δικαίωση μέσω του CAS, αλλά αποφασίστηκε από την πλευρά τους να μην καταβληθούν εντέλει τα παράβολα.

 

Οι δύο συναντήσεις με τους Σέρβους της Ραντνίτσκι, τόσο το περασμένο καλοκαίρι, όσο και πρόσφατα και δη τα ταξίδια, που έγιναν δεν έφεραν καρπούς, ενώ και το τελευταίο χρονικό διάστημα επιχειρείται δίαυλος επικοινωνίας για να βρεθεί η «φόρμουλα» και να πάρουν ένα ποσό κοντά στις 30.000 ευρώ για να τελειώσει το θέμα.

 

Οι επόμενες μέρες θα κρίνουν αναμφίβολα το μέλλον της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Φυσικά, το «μπαλάκι» είναι στους διοικούντες κάτι που τόνισαν ο Γιώργος Κάκκο στο Metropolis 95.5 και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στη «Μ».

 

«Εύχομαι να λυθούν τα προβλήματα, για να πάρουν δύναμη και ψυχολογία τα παιδιά. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον Πανσερραϊκό. Πρέπει να είμαστε καλά, για τη δύσκολη συνέχεια, που ακολουθεί», ήταν τα λόγια του 47χρονου προπονητή των «λιονταριών».

 

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments