Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ Ήττα για την Εθνική

Ήττα για την Εθνική

Η πειραματική Εθνική Ελλάδας είχε δύο δοκάρια, αλλά γενικά κακή απόδοση και ηττήθηκε δίκαια από την Σαουδική Αραβία με 2-0 σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην Σεβίλλη.

Το φιλικό προσφερόταν για πειράματα και δοκιμές, με τον Μίχαελ Σκίμπε να δοκιμάζει μία ενδεκάδα, που δεν είχε ξαναπαίξει ποτέ μαζί.

Το αμυντικό μας τρανζίσιον ήταν φτωχό, οι Σαουδάραβες έπαιξαν βόλεϊ με κεφαλιές στην μεγάλη μας περιοχή και ο Αλ-Νταουσαρί (19’) με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον Μπάρκα που φέρει ευθύνη στην φάση του γκολ.

 

Για να καταφέρουμε να προσεγγίσουμε την περιοχή του Μοσαϊλέμ χρειάστηκε να περάσουν 33 λεπτά, με την πρώτη απειλή να έρχεται από μακρινό φάουλ του Τάσου Μπακασέτα. Ο μέσος της ΑΕΚ έκανε ένα καταπληκτικό χτύπημα από τα 30 μέτρα, όμως η μπάλα σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά της κάθετης δοκού του Μοσαϊλέμ, που ήταν εξουδετερωμένος.

Ο Γιαννούλης με υπέροχο τάκλιν, στο οποίο βρήκε μόνο μπάλα πήρε την μπουκιά από το στόμα του Αλ-Σέχρι, όμως ο Ισπανός ρέφερι Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε έδωσε φάουλ και κόκκινη κάρτα στον Έλληνα αριστερό μπακ!

 

Ο Κουλούρης ελίχθηκε υπέροχα στην μεγάλη περιοχή στο 78′, όμως το σουτ με το αριστερό στην κλειστή γωνία του Μοσαϊλέμ σταμάτησε στο δοκάρι.

 

Κι αφού δεν έγινε το 1-1, έγινε το 2-0. Στην επόμενη φάση, ο Κανού χόρεψε τον Νικολάου με περίτεχνη ενέργεια και με ψύχραιμο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της Σαουδικής Αραβίας (79’, 2-0),ς.

 

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Μοσαϊλέμ, Οσάμα Χαουσαουί (62’ Αλμπουλαχί), Αλ-Σαχρανί, Ομάρ Χαουσαουί, Αλ Μπουραιάκ (86’ Αλ-Μοουαλάντ), Αλ-Τζάσιμ (62’ Μοχάμεντ Κανού), Αλ-Σέχρι, Αλ-Φαράζ, Αλ-Νταουσαρί, Οταΐφ (82’ Αλ-Καΐμπρι), Αλ-Σαχλαουί. (72’ Αλ-Μουβαλάντ)

 

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Μπάρκας (46’ Γιαννιώτης), Μπακάκης, Ρισβάνης, Νικολάου, Γιαννούλης, Τζιόλης (70’ Ανδρούτσος), Ταχτσίδης, Λημνιός (46’ Λαμπρόπουλος), Πέλκας (60’ Μάνταλος), Μπακασέτας (91’ Γαλανόπουλος), Μανιάς (60’ Κουλούρης).

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments