Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική Basket/Volley Βόμβα με Τζούριτς ενεργοποίησε ο ΠΑΟΚ!

Βόμβα με Τζούριτς ενεργοποίησε ο ΠΑΟΚ!

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Δικέφαλος απέκτησε τον διαγώνιο Δημήτρη Τζούριτς!

 

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήρθε σε επαφή με τον διεθνή Τζούριτς και κατάφερε να τον πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα έπειτα από 7 χρόνια στο εξωτερικό.

 

O Τζούριτς αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στην Ιταλία, για ένα έτος στην Τρεντίνο και τα δύο τελευταία για λογαριασμό της Βερόνα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον αρχηγό της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρη Τζούριτς.

 

Ο έμπειρος διεθνής αθλητής (ύψος 2,11 μ.) γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1989 στο Σεράγεβο. Αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια του Δικεφάλου για την επιστροφή του στην κορυφή.

 

Η πορεία του…

Ξεκίνησε στην Budućnost Podgorica (2002-03) και ακολούθησε ο Παφιακός (2003-04). Επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα και αγωνίστηκε στην Ορεστιάδα (2004-06) και μετέπειτα στον Ολυμπιακό (2006-11). Επόμενος σταθμός στην καριέρα του είναι η ιταλική Trentino Volley (2001-13) για να ακολουθήσει η τουρκική Halkbank Ankara (2013-14) και η κορεάτικη Suwon KEPCO Vixtorm (2014-15). Επιστρέφει στο ιταλικό πρωτάθλημα για την Trentino Volley (2015) ενώ από το 2016 φόρεσε τη φανέλα της Blu Volley Verona (2016-18).

 

Οι διακρίσεις του…

Στην καριέρα του έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής δύο αργυρά μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και χρυσό μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Παίδων του Μαυροβουνίου.

 

Σε συλλογικό επίπεδο έχει κερδίσει 3 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και 1 Σούπερ Καπ Ελλάδος, 2 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και 2 Σούπερ καπ Ιταλίας,   1 ντάμπλ και 1 Σούπερ Καπ στην Τουρκία, 2 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Συλλόγων».

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments