Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχική ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018' Μοιραίος ο Μέσι στην πρεμιέρα κόντρα στην ηρωική Ισλανδία!

Μοιραίος ο Μέσι στην πρεμιέρα κόντρα στην ηρωική Ισλανδία!

Κατά πολλούς το φαβορί της διοργάνωσης, απογοήτευσε με το «καλημέρα» και αν δεν είχε τη διαιτησία με το μέρος της θα είχα φάει το κάζο του αιώνα! Η σκληροτράχηλη και πρωτάρα του μεγάλου τουρνουά Ισλανδία κατάφερε να πάρει παλικαρίσιο βαθμό απέναντι στην Αργεντινή.

 

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ανήκε στην Αργεντινή στο 8ο λεπτό. Ο Μέσι εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Ταγλιαφίκο έσκυψε για την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του και κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

 

Απαντάει η Ισλανδία με διπλή ευκαιρία στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ο Φινμπόγκασον από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα άουτ και δευτερόλεπτα μετά έπειτα από λάθος του Ρόχο, η μπάλα έφτασε στον Μπιάρνασον, ο οποίος από πολύ κοντά πλάσαρε άουτ με το δεξί.

 

Η Αργεντινή απείλησε στο 17΄, με τον Μέσι να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Ισλανδό γκολκίπερ να αποκρούει με γροθιές, όμως ότι δεν κατάφερε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, κατάφερε ο Κουν Αουγέρο. Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι με εντυπωσιακή κίνηση και ξερό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 19΄.

 

Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε το σοκ για την αρμάδα του Σαμπαολί, καθώς ο Φινμπόγκασον ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στην φάση έχει προηγηθεί και πέναλτι για τους Ισλανδούς. Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το 1-1.

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με διαμαρτυρίες των Ισλανδών αφού δεν τους δόθηκε πέναλτι και σα να μην έφτανε αυτό έδωσε ανύπαρκτο στην Αργεντινή στο 63΄. Για καλή τους τύχη ο Χάλντορσον απέκρουσε το πέναλτι του Μέσι, κρατώντας όρθια την ομάδα του, όπως και στο 81΄το φαλτσαριστό σουτ του αστέρα της Μπάρτσα έξω από την περιοχή. Τίποτα, δεν άλλαξε στα εναπομείνατα λεπτά με την Ισλανδία να παίρνει έναν ιστορικό βαθμό!

 

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Χόρχε Σαμπαόλι): Καμπαγέρο, Σάλβιο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Μπίλια (54’ Μπανέγα), Μασκεράνο, Μέσα (84’ Παβόν), Ντι Μαρία (75’ Παβόν), Μέσι, Αγκουέρο.

 

ΙΣΛΑΝΔΙΑ (Χάιμρ Χάλγκριμσον): Χάλντορσον, Ράγκναρ Σίγκουρντσον, Σέβερσον, Μάγκνουσον, Μπιάρνασον, Άρνασον, Χάλφρεντσον, Γκούναρσον (76’ Σκούλασον), Γκούντμουντσον (63’ Γκίσλασον), Γκίλφι Σίγκουρντσον, Φινμπόγκασον (89’ Μπ. Σίγκουρντσον).

 

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments