Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχική ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018' Δύο στα δύο η Ρωσία, προκρίθηκε στα νοκ-άουτ!

Δύο στα δύο η Ρωσία, προκρίθηκε στα νοκ-άουτ!

Τελικά η 5άρα της πρεμιέρας τους έκανε καλό! Ο λόγος για την Ρωσία που κατάφερε να πάρει νίκη με 3-1 επί της Αιγύπτου πετυχαίνοντας τρία γκολ σε διάστημα 15 λεπτών. Οι «φαραώ» το μόνο που κατάφεραν είναι να μειώσουν με πέναλτι του Σαλάχ στο 72ο λεπτό όμως δεν κατάφερε να πάρει ούτε τώρα τον πρώτο της βαθμό. Ετσι η Ρωσία προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και η Αίγυπτος θα φύγει από την Ρωσία μετά τον αγώνα με την Σαουδική Αραβία για την 3η αγωνιστική.

 

Στο πρώτο ημίχρονο η Αίγυπτος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μάλιστα είχε και δύο κλασσικές ευκαιρίες. Αρχικά στο 16’ όταν από αριστερά ο Τρεζεγκέ πάτησε περιοχή και πλάσαρε φαλτσαριστά με το δεξί, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας των Ρώσων! Στο 42ο λεπτό, ο Σαλάχ είχε την δεύτερη ευκαιρία για τους «φαραώ», με τον παίκτη της Λίβερπουλ να γυρνάει το κορμί του από το όριο της περιοχής και με το αριστερό έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ακινφέεβ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι διοργανωτές άνοιξαν το σκορ με το καλησπέρα καθώς στο 47ο λεπτό από σέντρα του Γκολόβιν από δεξιά, ο Ελ Σενάουι απομάκρυνε με γροθιές, ο Ζόμπνιν εκτός περιοχής πήρε την επαναφορά και έκανε ένα σουτ χαλαρό όμως ο Φατί στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Δώδεκα λεπτά αργότερα οι Ρώσοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Σεμέντοβ πέρασε στον Φερνάντες, που πάτησε περιοχή από δεξιά, έκανε το γύρισμα στον Τσερίσεβ και αυτός με άμεση εκτέλεση με το αριστερό νίκησε τον Ελ Σενάουι για το 2-0.

Στο 62ο λεπτό οι Ρώσοι ολοκλήρωσαν ένα εξαιρετικό 15λεπτο για αυτούς και έκαναν το 3-0. Ο Τζιούμπα κατέβασε την μπάλα με το στήθος έξω από την περιοχή, την τσίμπησε προ του Χεγκάζι και με το δεξί εκτέλεσε τον Ελ Σενάουι για το 3-0 της Ρωσίας!

Στο 67΄ο Σαλάχ έβγαλε σε θέση βολής τον Τρεζεγκέ, το πλασέ του οποίου από το όριο της περιοχής με το δεξί έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ακινφέεβ. Πέντε λεπτά αργότερα η Αίγυπτος κέρδισε πέναλτι. Αρχικά καταλογίστηκε φάουλ εκτός περιοχής, αλλά στο VAR φάνηκε ότι το τράβηγμα στον Σαλάχ ήταν παρατεταμένο και συνεχίστηκε μέσα στην περιοχή. Ο παίκτης της Λίβερπουλ με δυνατό χτύπημα ψηλά στην αριστερή γωνία, νίκησε τον Ακινφέεβ από τα 11 βήματα και μείωσε για τους “Φαραώ”. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Κούπερ μέχρι το τέλος ήταν να απειλήσει με ένα σουτ του Ουάρντα με το αριστερό έξω από την περιοχή.

ΡΩΣΙΑ (Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ): Ακινφέεβ – Φερνάντες, Κουτέποβ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόβ (86’ Κουντριάσοφ) – Ζόμπνιν, Γκαζίνσκι – Σαμέντοβ, Γκολόβιν, Τσερίσεβ – Τζιούμπα (79΄Σμόλοφ)

ΑΙΓΥΠΤΟΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Ελ Σενάουι – Φατχί, Γκαμπρ, Χεγκάζι, Αμπντέλ-Σαφί – Χαμέντ, Ελνένι (64’ Oυάρντα) – Τρεζεγκέ (68’ Ραμαντάν), Αμπντάλα, Σαλάχ – Μοχσέν (82’ Καχράμπα)

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments