Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
Αρχική ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Έφορος ο Ν.Κατσαβάκης, προπονητής ο Σ.Αναστασιάδης !

Έφορος ο Ν.Κατσαβάκης, προπονητής ο Σ.Αναστασιάδης !

Ο Νίκος Κατσαβάκης είναι ο εκλεκτός του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού για τη θέση του εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο 39χρονος προπονητής επιστρέφει στον Πανσερραϊκό από ένα διαφορετικό πόστο, αυτό του εφόρου και ουσιαστικά του ανθρώπου που θα κινεί τα νήματα στην μεγαλύτερη και πιο ιστορική ομάδα του Νομού Σερρών. Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Χρήστο Καραθανάση αλλά και την επιθυμία όλων η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στη Γ εθνική και να απομακρυνθεί οριστικά η ιδέα για τοπικό, η λύση βρέθηκε στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που φόρεσε τη φανέλα με το λιοντάρι, γαλουχήθηκε από παιδική ηλικία με την ιδέα του Πανσερραϊκού,  έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο (αρχηγός της Ανόρθωσης στην εκπληκτική πορεία στο τσάμπιονς Λιγκ) ενώ διακρίνεται και για το ήθος του.

Νέα πρόσωπα με δυναμικό τιμ 

Προπονητής αναλαμβάνει ο Σάκης Αναστασιάδης που επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στα «λιοντάρια» με τeam Manager τον Νίνο Μιλένκοβιτς (πρώην διεθνή παίκτη του Πανσερραϊκού με γνωριμίες σε όλη την Ευρώπη) , υπεύθυνο μάνατζμεντ τον Τάσο Καζιά (πρώην υπεύθυνο φυσικής κατάστασης στον Πανσερραϊκό) , γενικό αρχηγό τον Ηλία Εγγονίδη (πρώην ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού) , στο τμήμα Scouting ο Απόστολος Λιβανός (πρώην βοηθός τεχνικού διευθυντή και διοικητικός υπεύθυνος στις ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15 της ΑΕΛ)  , νομικός- οικονομικός σύμβουλος ο Στέργιος Γαλάνης (Αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Σερρών και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική παίδων)   και μέλη τον Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου (δικηγόρος-πρόεδρος της Συνεταιριστικής τράπεζας Σερρών) και τον Μάριο Καπούλα ενώ η Σούλα Χορτομάρη παραμένει στο πόστο που έχει εδώ και πολλά χρόνια και είναι της γραμματείας.

Βέβαια το έργο του Νίκου Κατσαβάκη μόνο εύκολο δεν είναι αφού η σύλλογος προέρχεται από μια χρονιά που «πληγώθηκε» αφάνταστα το γόητρο και το κύρος του, η ομάδα απαξιώθηκε κυρίως εντός Νομού ενώ κι όλα αυτά που έγιναν το προηγούμενο διάστημα μόνο καλό δεν έκαναν στους «κόκκινους». Επίσης ο νέος έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος πρέπει να βρει λύσεις όσον αφορά τα οικονομικά της ομάδας, αν και από ότι φαίνεται το μπάτζετ δεν θα είναι μεγάλο και θα δοθεί βάση στο τοπικό στοιχείο, θα στηριχτεί δηλαδή ο Πανσερραϊκός σε Σερραίους ποδοσφαιριστές.


Η ανακοίνωση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός είναι:

Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον σχεδιασμό του για την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Έφορος αναλαμβάνει ο  γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής μας Νίκος Κατσαβάκης.

Συνεργάτες του  στην προσπάθεια αυτή  θα είναι:

Προπονητής ο Σάκης Αναστασιάδης,

Team Manager Νίνο Μιλένκοβιτς

Υπεύθυνος Μάνατζμεντ Τάσος Καζιάς

Γενικός Αρχηγός Ηλίας Εγγονίδης

Τμήμα Scouting Απόστολος Λιβανός

Νομικός- Οικονομικός Σύμβουλος Στέργιος Γαλάνης 

Μέλος Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου

Μέλος Μάριος Καπούλας 

Γραμματεία Σούλα Χορτομάρη

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ξανά μία μεγάλη και δυνατή ομάδα αξιοποιώντας πλήρως το σερραϊκό ποδοσφαιρικό δυναμικό  για να  επιστρέψουν οι Σερραίοι φίλαθλοι στο γήπεδο. Όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

Για τον Μ.Γ.Σ  Πανσερραϊκός

Ο Πρόεδρος                         Ο  Γ. Γραμματέας

Β.  Χατζημιχαηλίδης                    Ζ.  Γκράτζιος

 

Αυτός είναι ο Νίκος Κατσαβάκης

Ο Νίκος Κατσαβάκης αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανσερραϊκού τις περιόδους 2000-01 (25 συμμετοχές 2 γκολ), 2001-02 (27 συμμετοχές) στη Β εθνική και την περίοδο 2013-14 στη Γ εθνική (25 συμμετοχές 2 γκολ). Την τελευταία του χρονιά ως ποδοσφαιριστής στον Πανσερραϊκό έβαλε τίτλους τέλους στην ποδοσφαιρική του καριέρα κρεμώντας τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Μια ποδοσφαιρική καριέρα ιδιαίτερα λαμπρή με συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ ως αρχηγός της Ανόρθωσης και παιχνίδια που έμειναν στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου όπως η πρόκριση επί της Τραμπζονσπορ, η νίκη και η πρόκριση επί του Ολυμπιακού με 3-0 και τα παιχνίδια με την Ίντερ στα οποία ο Σερραίος αμυντικός είχε αναλάβει το μαρκάρισμα του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Το όνομα Νίκος Κατσαβάκης είναι από τα σημαντικότερα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Μάλιστα ο Νίκος Κατσαβάκης είχε βγάλει μια ανακοίνωση όταν αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, η οποία ήταν: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να αποχωρήσω από την ενεργό δράση μετά από δεκαοκτώ (18) συναπτά έτη παρουσίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε Ελλάδα και Κύπρο. Νιώθω ότι ως ποδοσφαιριστής έκλεισα τον κύκλο μου, εισπράττοντας όλα αυτά τα χρόνια μεγάλη ικανοποίηση από ότι έχω καταφέρει. Αποφάσισα λόγω των συχνών τραυματισμών που με ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια να συνεχίσω την πορεία μου στο ποδόσφαιρο από άλλη θέση, συμμετέχοντας τον προσεχή Φεβρουάριο στα σεμινάρια προπονητικής που διοργανώνονται στην Κύπρο. Εύχομαι στην αγαπημένη μας ομάδα τον Πανσερραϊκό, στους συμπαίκτες μου, στη διοίκηση και στους φιλάθλους, καλή επιτυχία και σύντομη επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Τέλος ευχαριστώ την οικογένειά μου και όλους τους ανθρώπους μου με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους φιλάθλους και τους παράγοντες των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκα».

Ο Νίκος Κατσαβάκης ξεκίνησε την καριέρα του τον Οκτώβριο του 2016 ως προπονητής από την ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού (διαδέχθηκε τον Παύλο Δημητρίου) με στόχο τότε να βοηθήσει τον σύλλογο που έχει στην καρδιά του και από αυτόν ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά να βγάλει παίκτες που θα επανδρώσουν την πρώτη ομάδα. Ο Σερραίος προπονητής είναι κάτοχος του UEFA A, έχει παρακολουθήσει  με επιτυχία σεμινάρια στην Κύπρο και μιλώντας τότε στην ΕΡΤ Σερρών για την επιστροφή του στα  «λιοντάρια» είχε πει: « Ήταν για μένα μεγάλη τιμή και χαρά η πρόταση του Πανσερραϊκού. Την αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά γνωρίζοντας τις ευθύνες να βρίσκεσαι στην οικογένεια αυτής της ομάδας με την μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το οικονομικό για μένα είναι σε δεύτερη μοίρα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκινάω την προπονητική μου καριέρα από την πόλη μου και τον Πανσερραϊκό. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Πανσερραϊκός είναι ιστορική ομάδα και πρέπει να συμβάλλουμε όλοι σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται». Ο Νίκος Κατσαβάκης ήταν συνεργάτης του Σάκη Αναστασιάδη στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς αλλά με την έλευση του Δημήτρη Χειρίδη και του Περικλή Αμανατίδη αποχώρησε από το σύλλογο στον οποίον επιστρέφει τώρα ως ο διοικητικός ηγέτης του.

 

πηγή:http://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/seres

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments