Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ Δημοσκόπηση Interview: Το 72% των Ελλήνων επιθυμεί αποχώρηση από τη Συμφωνία των...

Δημοσκόπηση Interview: Το 72% των Ελλήνων επιθυμεί αποχώρηση από τη Συμφωνία των Πρεσπών

To 72% των Ελλήνων επιθυμεί την αποχώρηση της Ελλάδας από τη Συμφωνία των Πρεσπών, μετά το δημοψήφισμα που έγινε στα Σκόπια.

Αυτό αποκαλύπτει πανελλαδική έρευνα που έγινε από την 1η έως τις 2 Οκτωβρίου, από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview για λογαριασμό της Βεργίνα Τηλεόρασης.

Το 68% μάλιστα των ερωτηθέντων που συμμετείχαν στην έρευνα (1000 άτομα), δήλωσαν πως θα έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στο 9.6% η διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ και 5κομματική βουλή

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που παρουσιάστηκαν κατ’ αποκλειστικότητα από τη Βεργίνα Τηλεόραση, η διαφορά μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 9.6%. Αναλυτικά, η ΝΔ έχει ποσοστό 30,9% και ο ΣΥΡΙΖΑ 21.3%.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 7.2% και ακολουθούν με μικρές διαφορές το ΚΚΕ 6.6% και το ΚΙΝΑΛ 6.4%.

Ιδιαίτερα συρρικνωμένες δυνάμεις καταγράφουν οι ΑΝΕΛ με 1.7% , η Ένωση Κεντρώων με 2.9% και το Ποτάμι με 1.8%. Το κόμμα «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου , «λαμβάνει» 2.6% , ενώ «ΛΑΕ» και «Πλεύση Ελευθερίας» 2.1% και 1% αντίστοιχα.

Τα μέχρι τώρα δημοσκοπικά αποτελέσματα δείχνουν πως θα έχουμε πεντακομματική Βουλή με την «Ένωση Κεντρώων» και την «Ελληνική Λύση» να διεκδικούν την είσοδό τους.

 

f1.jpg

f2.jpg

f3.jpg

 

Thestival.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments