Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΥΑΒ: Τελευταία ευκαιρία για ρύθμιση των οφειλών

ΔΕΥΑΒ: Τελευταία ευκαιρία για ρύθμιση των οφειλών

Καλούνται οι καταναλωτές, σύμφωνα με την απόφ.  102/2018  της Δ.Ε.Υ.Α.Β. ,  που έχουν ληξιπρόθεσμες βεβαιωμένες οφειλές προς την Δ.Ε.Υ.Α.Β.  όπως προσέλθουν στα Γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Β.  (κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ) για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

  • Η διαδικασία ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών αρχίζει από 1η  Νοεμβρίου 2018   έως και 30η Νοεμβρίου 2018  και δεν θα δοθεί καμία παράταση μετά την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας.
  • Στην διαδικασία της ρύθμισης έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης οι καταναλωτές που οι ληξιπρόθεσμες βεβαιωμένες οφειλές τους ανέρχονται από 294,01 ευρώ και άνω ( έως και το Β΄ Τρίμηνο 2018).
  • Ελάχιστη δόση της ρύθμισης (ανάλογα με την συνολική οφειλή) ορίζεται το ποσό των είκοσι (20) ευρώ και εξόφληση έως τριάντα έξι (36) δόσεις.
  • Όσοι έχουν την υποχρέωση πληρωμής ληξιπρόθεσμών οφειλών και δεν ενταχθούν στην ρύθμιση καθώς και αυτοί που θα βρεθούν έκπτωτοι της ρύθμισης , η υδροδότηση θα διακόπτεται χωρίς καμιά άλλη ειδοποίηση και η ληξιπρόθεσμη οφειλή τους θα μεταβιβάζεται  στις αρμόδιες κατά τόπους Δ.Ο.Υ..
  • Οι έκπτωτοι της προηγούμενης ρύθμισης θα μπορούν να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση προς τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments