Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κινηματογραφική καταδίωξη στην παλιά Ε.Ο. Καβάλας - Ξάνθης - Τραυματίστηκαν οι δύο...

Κινηματογραφική καταδίωξη στην παλιά Ε.Ο. Καβάλας – Ξάνθης – Τραυματίστηκαν οι δύο δράστες και ένας αστυνομικός

Στη σύλληψη δύο ατόμων μετά από κινηματογραφική καταδίωξη προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Ξάνθης αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης.

Στη σχετική δικογραφία ο 25χρονος κατηγορείται επίσης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Ξάνθης και επιχείρησαν να τους ελέγξουν. Σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ο 25χρονος οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στην προσπάθεια διαφυγής, ο 25χρονος εμβόλισε με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα περιπολικό με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν και τα δύο οχήματα και ακολούθως να συλληφθούν οι δύο δράστες.

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν οι δύο δράστες και ένας αστυνομικός, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου ο 35χρονος παρέμεινε για νοσηλεία.

Όπως διαπιστώθηκε, στη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες επιχειρώντας να διαφύγουν, απέρριψαν στο οδόστρωμα μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 6,8 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, μία (1) συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 1,5 γραμμαρίου, τέσσερις (4) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 10 γραμμαρίων και μία (1) ζυγαριά.

Κατασχέθηκε επίσης ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε του Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

 

 

Thestival.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments