Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική Χωρίς κατηγορία ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΤΟ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΠΑΜΕ)επανέρχεται δριμύτατο για τα οικονομικά των συνδικαλιστικών σωματείων και των εργατικών κέντρων και καταθέτει τις προτάσεις του. Μεταφέρουμε αυτούσιο το Δελτίο Τύπου που δημοσιοποιεί :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια της παρέμβασης του ΠΑΜΕ στη ΓΣΕΕ για τα οικονομικά των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, για την οποία έχετε ενημερωθεί με σχετικό δελτίο τύπου, παραθέτουμε ορισμένα νέα στοιχεία που αφορούν τη χρηματοδότηση των ινστιτούτων της ΓΣΕΕ, ΙΝΕ και ΚΑΝΕΠ.

Ενημερώνουμε, λοιπόν, τους εργαζόμενους και όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις ότι για το έτος 2018, ο ΟΑΕΔ κατέβαλε στο ΙΝΕ / ΓΣΕΕ πάνω από 7.000.000 ευρώ και στο ΚΑΝΕΠ / ΓΣΕΕ 1.000.000 ευρώ, μέσω απόδοσης πόρων ΛΑΕΚ και Κοινωνικής Πολιτικής.

Την ίδια στιγμή τα Εργατικά Κέντρα και οι Ομοσπονδίες λαμβάνουν την απόδοση πόρου που δικαιούνται από τον ΟΑΕΔ με το σταγονόμετρο, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες για τη λειτουργία τους.

Συνάδελφοι,

Το ΠΑΜΕ δεν θα σταματήσει να ενημερώνει τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα για την τύχη των χρημάτων που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι πληρώνουν, για να λειτουργούν τα σωματεία τους, αλλά η εργοδοσία και το κράτος της τα διαθέτει αφειδώς για τη συντήρηση του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού και των μηχανισμών του.

Ούτε θα πάψει να διεκδικεί αυτά που δικαιούνται τα συνδικάτα, αυτά που στην ουσία τους ανήκουν, αυτά που τελικά ανήκουν στους εργαζόμενους.
Επαναφέρουμε την πρότασή μας, μέρος αυτών των χρημάτων να αποδίδονται στα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες.

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments