Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Πρώτη ήττα για τους εφήβους

Πρώτη ήττα για τους εφήβους

Ίκαροι – Πανσερραϊκός Κρι Κρι: 73-61

Την πρώτη της ήττα στο Πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ γνώρισαν τα «λιοντάρια» το Σάββατο 10/11/2018 στο παιχνίδι που άνοιξε την «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής με σκορ 73-61 από την ομάδα των Ικάρων.

Το παιχνίδι είχε χαρακτήρα ντέρμπι καθώς και οι δύο ομάδες ήταν χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. Στο ξεκίνημα του αγώνα οι 2 ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ με αποτέλεσμα η 1η περίοδος να «κλείσει» με σκορ 16-14.

Στο 2ο δεκάλεπτο η μορφή του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τις 2 ομάδες να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό, και την κόρνα της λήξης του ημιχρόνου να βρίσκει την ομάδα των Ικάρων μπροστά στο σκορ με 30-26.

Στο 3ο δεκάλεπτο οι «κόκκινοι» έφηβοι μπήκαν πιο δυνατά, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια, όμως κάποια συνεχόμενα λάθη έφεραν την ομάδα των Ικάρων πάλι σε θέση «οδηγού» με σκορ 49-45.

Στην 4η περίοδο η ομάδα των «λιονταριών» έπαθε black out στο κρισιμότερο σημείο του παιχνιδιού με τους Ικάρους να πετυχαίνουν συνεχόμενα τρίποντα και να σημειώνουν ένα σερί 24-16, «κλειδώνοντας» τη νίκη με σκορ 73-61.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού οι αρκετοί Σερραίοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό της Κοιλάδας για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με τις ομάδες να τους αποζημιώνουν με την εμφάνιση τους.

Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments