Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ -ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ -ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ!

Έπειτα από την δήλωση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα “πως” θα κάνει δεκτή οποιαδήποτε παραίτηση προκύψει από τα στελέχη των ΑΝΕΛ, η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και υψηλόβαθμο στέλεχος των ΑΝΕΛ, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά έκανε γνωστή την παραίτησή της.

Ειδικότερα, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook η κ.Τσαρουχά δήλωσε τα εξής:

Από τις πρώτες μέρες που πολιτεύομαι, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και ως Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, έχω δηλώσει ότι δεν θα συναινέσω σε καμία παράδοση του ονόματος “Μακεδονία” και ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.

Ως υπουργός Μακεδονίας Θράκης έκανα σαφές σε όλους τους εκπροσώπους ξένων χωρών που συνάντησα ότι η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική.

Ως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, διαπιστώνοντας με περηφάνια σε όλη την Ελλάδα την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων που υπερασπίζονται τη Δημοκρατία και την εθνική μας κυριαρχία, κατέστησα σαφές ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.

Τώρα που ολοκληρώνεται η έξοδος τη Πατρίδας από τα Μνημόνια και έχουν τεθεί ισχυρές βάσεις για την καταπολέμηση της διαπλοκής, ΑΠΟΧΩΡΩ από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για να συνεχίσω μαζί με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τον Πάνο Καμμένο τον αγώνα ενάντια στο προσύμφωνο των Πρεσπών, δηλώνοντας για ακόμη μια φορά ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική!

Είναι υποχρέωσή μου, απέναντι στις θυσίες των προγόνων μας, ώστε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ να παραμένει η δίκαιη κληρονομιά των Ελλήνων και κανενός άλλου!

Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, στον Ελληνικό Στρατό και στην Κυβέρνηση για το σπουδαίο έργο που με ειλικρίνεια και εντιμότητα ολοκληρώσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

Συνεπώς, παραδίδω την παραίτησή μου στον Πρωθυπουργό της χώρας.
Παραθέτουμε την σχετική ανάρτηση της κ.Κόλλια στο facebook
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010698930681

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments