Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχική Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ «2 στα 2» για τους παίδες!!

«2 στα 2» για τους παίδες!!

Αριστοτέλειο / Πανσερραϊκός Κρι Κρι – Βισάλτης Νιγρίτας: 90-37

➡️Ρούπελ Σιδ/στρου – Αριστοτέλειο / Πανσερραϊκός Κρι Κρι: 44-103

✔️Οι αθλητές του Αριστοτελείου / Πανσερραϊκού Κρι Κρι συνεχίζουν απρόσκοπτα την προσπάθεια τους στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, παρουσιάζοντας αξιοσημείωτη βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι.

✔️Ειδικότερα, το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε, κλήθηκαν να αγωνιστούν σε δύο ξεχωριστούς αγώνες (λόγω προηγούμενης αναβολής), κατορθώνοντας να αποσπάσουν σημαντικές νίκες και στα δύο παιχνίδια!

✔️Πιο συγκεκριμένα, στo πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β’ Γύρου του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, τα «λιοντάρια» επικράτησαν επί της ομάδας του Βισάλτη Νιγρίτας με σκορ 90-37, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή!

✔️Από την αρχή του αγώνα οι παίδες του Αριστοτελείου/ Πανσερραϊκού Κρι Κρι μπήκαν στο παρκέ επιβάλλοντας τον ρυθμό τους, με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 10 πόντους διαφορά στο τέλος της πρώτης περιόδου (21-11). Η 2η περίοδος ήταν αυτή που έκρινε τελικά το αποτέλεσμα του αγώνα μιας και οι «κόκκινοι» άνοιξαν την ψαλίδα στους 31 πόντους, κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 47-16. Η συνέχεια μετά την ανάπαυλα ήταν ανάλογη, καθώς τα «λιοντάρια» δεν τράβηξαν το πόδι από το γκάζι και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90-37!

➡️ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαφούρης – Σαμαράς

➡️ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-11,47-16,71-30,90-37

➡️ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ / ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ (Μάρκου / Ιωσηφίδης): Δρουμαλιάς Κ, Μελαδιανός Ι, Λάτσιος Ν, Παυλίδης Π, Κολοβής Κ, Καντάς Αθ, Δάρατζης Κ, Ξακουστός Κ, Ράγιας Δ, Ιωαννίδης Γ, Φραγκάκης Μ, Βασιλείου Η.

✔️Όσον αφορά τώρα, στην 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, η ομάδα του Αριστοτελείου / Πανσερραϊκού Κρι Κρι σημείωσε νίκη έναντι του αντιπάλου της (Ρούπελ Σιδ/στρου) συνεχίζοντας τη νικηφόρα πορεία της.

✔️Ειδικότερα, τα «λιοντάρια» έδειξαν την υπεροχή τους από το α΄ ημίχρονο ανοίγοντας τη διαφορά στους 17 πόντους (11-28). Στο 2ο δεκάλεπτο η μορφή του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τις 2 ομάδες να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό, και την κόρνα της λήξης του ημιχρόνου να βρίσκει την ομάδα των «λιονταριών» μπροστά στο σκορ με 21-55.

✔️Στην τρίτη περίοδο, συνεχίζοντας με την ίδια τακτική, αλλά και υπομονή η διαφορά άνοιξε στους 47 πόντους (31-78) κρίνοντας ουσιαστικά τον νικητή του αγώνα και οδηγώντας στο τελικό 44-103.

*Στα αρνητικά της αναμέτρησης το γεγονός ότι το κλειστό Σιδ/στρου δεν είχε θέρμανση.

➡️ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιαννούλης – Κατζουρίδης

➡️11-28,21-55,31-78,44-103

➡️Δρουμαλιάς Κ, Μελαδιανός Ι, Λάτσιος Ν, Παυλίδης Π, Κολοβής Κ, Καντάς Αθ, Δάρατζης Κ, Ξακουστός Κ, Ράγιας Δ, Ιωαννίδης Γ, Φραγκάκης Μ, Βασιλείου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 15 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments