Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΟΡ Γ.ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΜΑΘ. 1η ΦΟΡΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Γ.ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΜΑΘ. 1η ΦΟΡΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν τηνΚυριακή 28 Ιανουαρίου στα γραφεία της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας -Θράκης,το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΡΟΔΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΤΣΟΡΤΟΥΚΤΣΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ : ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Μ.Μ.Ε : ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΜΕΛΗ : ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ

Για πρώτη εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΠΣΜΑΘ μέλος από το νομό Σερρών και βέβαια δεν χωρά αμφιβολία πως το πρόσωπο του Γιώργου Θεοδωρίδη ,προέδρου του Ποδηλατικού Συλλόγου “Μαχητής” είναι αυτό που τα επόμενα χρόνια θα βάλει το στίγμα του στις αποφάσεις του οργάνου.
Ο κ.Γιώργος Θεοδωρίδης μιλώντας στην εκπομπή “με λόγια αθλητικά” σημείωσε μεταξύ άλλων πως η δράση του στον “Μαχητή” και ως αθλητής και ως διοικητικός παράγοντας αλλά και οι τελευταίες καταλυτικές κινήσεις του όπως η πραγματοποίηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας στις Σέρρες το 2018 ,αλλά και η συνέχιση της διοργάνωσης στον τόπο μας το 2019 ήταν σημαντικοί παράγοντες που έδρασαν ώστε να του προταθεί να κατέβει στις τελευταίες εκλογές για το ΔΣ στο ΕΠΣΜΑΘ.

“Είμαι άνθρωπος κοινής αποδοχής και χωρίς να γίνομαι εριστικός προσπαθώ να φτάνω στην επίλυση των προβλημάτων γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Πετύχαμε να πάψει η Θεσσαλονίκη να είναι ο κεντρικός τόπος στην Βόρεια Ελλάδα για την πραγματοποίηση ποδηλατικών αγώνων και αυτό είναι σημαντικό. Επίσης , οφείλουμε πλέον , τα προβλήματα των μεγάλων σωματείων να μην έχουν αντίκτυπο στα μικρά σωματεία” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Θεοδωρίδης.
Το νέο μέλος του ΔΣ ομολόγησε ότι το ποδήλατο γι αυτόν είναι τρόπος ζωής . Μην ξεχνάμε πως και ο υιος Θεοδωρίδης είναι πρωταθλητής στο αγώνισμα της ποδηλασίας που σημαίνει οτι η οικογένεια ζει και εμπνέεται από το ποδήλατο . Αναφορικά με το πως θα κινηθεί μέσα από την ιδιότητά του αυτή ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε : “θα είμαι ακέραιος στη γνώμη μου και σταθερός στις όποιες διαφωνίες επιζητώντας το καλύτερο για το άθλημα. Όταν δεν θα μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου ,τότε θα παραιτηθώ.”

Εμείς να επισημάνουμε πως τίποτα δεν έρχεται τυχαία. Η μακρά πορεία του κ.Θεοδωρίδη στο χώρο και οι επιτυχημένες δράσεις έφεραν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Και νομίζουμε πως ανοίγει τον δρόμο για τη δυναμική και θετική πορεία των υπολοίπων μελών των διοικητικών συμβουλίων των ποδηλατικών σωματείων του νομού Σερρών να κάνουν ό,τι καλύτερο για το άθλημα και την συνέχιση της εκπροσώπησης του στην ΕΠΣΜΑΘ ώστε το ποδήλατο να κατέχει πλέον μια δυναμική θέση και στο νομό μας. Το αξίζουν τα παιδιά μας που το διάλεξαν ως αγώνισμα και όσοι το στηρίζουν.
Να ευχηθούμε στον κ.Θεοδωρίδη και από τη μεριά μας κάθε επιτυχία!

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments