Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχική Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ&ΑΜΕΑ Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ&ΑΜΕΑ Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Με απρόσμενα μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019 στο “Ελλήνων Γεύσεις” η κοπή της βασιλόπιτας από τα τμήματα Μπάσκετ Ανδρών και ΑμεΑ ΜΓΣ Πανσεραικού. ¨Ηταν όλοι εκεί! Οι ακαδημίες , οι έφηβοι , οι ενήλικες, οι παίκτες της ομάδας ΑΜΕΑ , οι παράγοντες ,οι προπονητές και η διοίκηση.
Οι αθλητές του μπασκετ ΑΜΕΑ έκλεψαν την παράσταση γιατί δεν έλειψε κανείς , ενώ παρούσα ήταν και η Ιωάννα Βασιλειάδου παίκτρια του μπότσια αλλά και ο Θανάσης Βαγενάς πρωταθλητής στην άρση βαρών σε πάγκο μαζί με την προπονήτρια τους Ευδοξία Καρυοφιλάκη την έφορο Θωμαή Θεοδωρίδου μαζί με πλήθος φίλων και καθηγητών των ειδικών σχολείων .
Ο κ. Μηλούσης κάλεσε τον πρόεδρο του ΜΓΣ Πανσεραικός Βασίλη Χατζημιχαηλίδη να κόψει την βασιλόπιτα.
Αν και έχει καταθέσει και επισήμως την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου ο κ. Χατζημιχαηλίδης μιλώντας στους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά για την αμέριστη βοήθεια που είχε τα δέκα περίπου χρόνια της θητείας του από τους παράγοντες του μπασκετ και τόνισε πως αν και αποχωρεί θα είναι δίπλα στον Πανσεραικό όπου και όποτε τον χρειαστεί. Να σημειωθεί ότι ο κ. Μηλούσης στάθηκε άξιος οικοδεσπότης της βραδιάς η οποία δεν αναμενόταν τόσο επιτυχημένη και με τέτοια μεγάλη προσέλευση κόσμου .Γεγονός που εξέπληξε θετικά και βεβαίως πρόσφερε τους θετικότερους οιωνούς για τη νέα χρονιά.
Βέβαια, δεν μπορούσε να λείπει από μια τέτοια εκδήλωση και ο επίτιμος Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσεραικού ο κ. Γιώργος Σιδέρης.
Το φλουρί κέρδισε το τμήμα των εφήβων!!! Αναμένουμε ,λοιπόν, το 2019 να είναι η χρονιά τους!!!

Οι μικροί μπασκετμπολίστες της ακαδημίας είχαν το δικό τους χώρο και έδειξαν τι σημαίνει να προσφέρει παιδεία ο αθλητισμός .

Να πούμε πως την βραδιά “έκλεισε” η κ.Θωμαή Θεοδωρίδου η οποία ανακοίνωσε και νέα προσφορά από χορηγό του τμήματος ΑΜΕΑ Πανσεραικός για την αγορά ενός ακόμα νέου αθλητικού καροτσιού . Η ταχεία αυτή θετική εξέλιξη προσφέρει πολύ γρήγορα τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε η ομάδα μπάσκετ ΑμεΑ να γίνει μια δυναμική ομάδα στην Ελλάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα .!!!

Τα μηνύματα που είχε η εκδήλωση αυτή ,όπως η ανάγκη να στηριχθεί πολλαπλά ο αθλητισμός που προσφέρει διεξοδικά και σε πολλά επίπεδα σε όλες τις ηλικίες , είχαν στόχο -αναπόφευκτα- τους υποψήφιους Δημάρχους Σερρών που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ,τους κ.κ. Αραμπατζή,Φωτιάδη,Χρυσάφη.

Το ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΕΡΡΩΝ ήταν εκεί με τους Γιώργο Λεόνοφ και Κατερίνα Πιτταδάκη και χάρηκε πραγματικά την γεμάτη ενέργεια και δυναμικότητα που εξέπεμπε το μπασκετ του Πανσεραικού. Ευχόμαστε καλή χρονιά γεμάτη Δύναμη, εκπλήρωση προσδοκιών και νίκες!!!

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments