Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχική Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Άνετη επικράτηση για τους παίδες!

Άνετη επικράτηση για τους παίδες!

Αριστοτέλειο / Πανσερραϊκός Κρι Κρι – Γ.Σ. Ελευθερούπολης: 73-44

Με μία ακόμη νίκη, συνέχισαν την πορεία τους στο Πρωτάθλημα Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, οι αθλητές του Αριστοτελείου / Πανσερραϊκού Κρι Κρι.

Ειδικότερα, στo πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης (Play Off) του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, τα «λιοντάρια» επικράτησαν επί της ομάδας του Γ.Σ. Ελευθερούπολης με σκορ 73-44 στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο (9/02) στο κλειστό της Ομόνοιας.

Αναφορικά με το παιχνίδι, οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικά στο ξεκίνημα του αγώνα συμβαδίζοντας στο σκορ (8-70 στα πρώτα 4’. Στο σημείο αυτό, ο προπονητής των «λιονταριών» Φ. Κοκολιός κάλεσε time out για να ηρεμήσει την ομάδα και να τη βοηθήσει να «διαβάσει» με καλύτερο τρόπο το παιχνίδι.

Στο 2ο δεκάλεπτο, οι παίδες του Αριστοτελείου/Πανσερραϊκού Κρι Κρι παίζοντας με καθαρό μυαλό και πάθος κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρονο με σκορ 35-18.

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν και το πιο παραγωγικό για τα «λιοντάρια», με επιμέρους σκορ 29-19 και τον πίνακα να γράφει στο τέλος της περιόδου 64-37.

Το 4ο μέρος αποτέλεσε τυπική διαδικασία, με τους προπονητές των 2 ομάδων να αξιοποιούν στο παρκέ όλους τους παίχτες που είχαν στην διάθεσή τους και το τελικό σκορ 73-44 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές και οι προπονητές αφιερώνουν τη νίκη στον coach Κώστα Μάρκου, ο οποίος καθοδήγησε με επιτυχία μέχρι τώρα την ομάδα στο Πρωτάθλημα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-10, 35-18, 64-37, 73-44

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments