Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχική Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Σαν σε προπόνηση

Σαν σε προπόνηση

Πανσερραϊκός Κρι Κρι –Παγγαίο: 91-49

Για άλλη μια αγωνιστική του φετινού Πρωταθλήματος ο Πανσερραϊκός Κρι-Κρι έφτασε εύκολα στη νίκη καταφέρνοντας να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας! Ο λόγος αυτή τη φορά για τη νίκη που σημείωσε επί της αξιόμαχης ομάδας του Παγγαίου, στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του β’ γύρου του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ειδικότερα, ο αγώνας δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής καθώς το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε από την πρώτη κιόλας περίοδο, με τους παίκτες του Φ. Κοκολιού να μπαίνουν σοβαροί στο γήπεδο και να προηγούνται με διαφορά 19 πόντων στο τέλος αυτής (26-7). Η συνέχεια ήταν ανάλογη και το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, αφού το ημίχρονο έληξε με σκορ 48-25! Στο δεύτερο ημίχρονο η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν παρόμοια οδηγώντας στο τελικό 91-49.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης ο προπονητής των «κόκκινων» Φώτης Κοκολιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων ήταν εμφανής. Μπήκαμε δυνατά από την αρχή του αγώνα επιβάλλοντας απόλυτα τον ρυθμό μας και προηγηθήκαμε με 19 πόντους διαφορά στο τέλος της πρώτης περιόδου. Και η συνέχεια όμως ήταν ανάλογη, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές. Το αποτέλεσμα ήταν να πάμε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με σκορ 48-25. Και στο δεύτερο ημίχρονο η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν παρόμοια».

Αξιοσημείωτα από τον αγώνα:

1) Η ομάδα συνεχίζει να διατηρεί αήττητη την έδρα της στο φετινό Πρωτάθλημα. Η συγκεκριμένη νίκη ήταν η 17η σε 18 αγωνιστικές.

2) Η ομάδα θα αντιμετωπίσει ξανά την ομάδα του Παγγαίου την προσεχή Τετάρτη, σε νοκ άουτ παιχνίδι για το Κύπελλο, αυτή τη φορά εκτός έδρας.

3) Πρώτη και άκρως πετυχημένη συμμετοχή του «μικρού» έφηβου Λέφα με την ανδρική ομάδα (5 πόντους)

Δεκάλεπτα: 26-7, 22-18, 22-7, 21-17

Τελικό: 91-49

Πανσερραϊκός Κρι Κρι (Φ. Κοκολιός): Πεχλιβάνης 17(5), Φραγκούλης 10(2), Γεωργιανός 7(1), Αποστολίδης 6, Λέφας 5, Χορτομάρης 3(1), Συμεωνίδης 10, Χατζηστεφάνου 6, Σταματόπουλος 13, Παρχαρίδης 6, Πεχλιβάνος 8, Τσανάκας.

MVP: Συμεωνίδης Φίλιππος

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments