Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Αρχική Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Μόνος πρώτος ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι

Μόνος πρώτος ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι

Πανσερραϊκός Κρι Κρι – Δοξάτο Δράμας: 92-46

Όπως αναμένονταν, ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι, πέτυχε άλλη μια εύκολη και ευρεία νίκη στην απόρθητη φέτος έδρα του, αυτή τη φορά επί του Δοξάτου Δράμας και, μετά την ήττα του Γ.Σ. Σερρών στην Καβάλα από τον Αστέρα, παρέμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας!

Τα «λιοντάρια» για άλλη μια φορά το τελευταίο διάστημα ξεκίνησαν σοβαρά από την αρχή της αναμέτρησης εξασφαλίζοντας προβάδισμα 20 πόντων από την πρώτη κιόλας περίοδο (26-6).

Διατηρώντας τον ρυθμό τους στην επίθεση άνοιξαν ακόμη περισσότερο τη «ψαλίδα» της διαφοράς μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (53-17) και η αναμέτρηση απέκτησε ως το τέλος της διαδικαστικό χαρακτήρα.

Αξιοσημείωτα από τον αγώνα:

1) Ο προπονητής των «κόκκινων» κ. Φώτης Κοκολιός τήρησε ακόμη μια φορά φέτος το fair play δυναμικότητας.

2) Για τα «λιοντάρια» αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος ο καλαθοσφαιριστής της παιδικής ομάδας Δρουμαλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος μάλιστα είχε πολύ καλή απόδοση (14 πόντοι, 2 τρίποντα).

3) Από τους γηπεδούχους σκόραραν όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, πετυχαίνοντας μάλιστα 10 τρίποντα συνολικά.

4) Για ακόμη μια φορά και φέτος ο ιατρός κ. Βασιλης Παπαβασιλειου(Ορθοπεδικός Χειρουργός) προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα ως γνήσιος Πανσερραϊκός!

5) Χορηγοί της αναμέτρησης ήταν το περιοδικό Ser-Free (official), οι ανελκυστήρες «Κωστίδης», τα Φυτώρια Πεχλιβανιδης και τα χρώματα «Ρίζος Σωτήρης».

Δεκάλεπτα: 26-06, 27-11, 15-17, 24-12 (Τελικό: 92-46)

Πανσερραϊκός Κρι Κρι (Φ. Κοκολιός): Αποστολίδης 10(1), Γεωργιανός 2, Δρουμαλιάς 14(2), Ιωσηφίδης 6(2), Παρχαρίδης 4, Πεχλιβάνης 3(1), Πεχλιβάνος 16, Συμεωνίδης 10, Τσανάκας 3 (1), Φραγκούλης 14(1), Χατζηστεφάνου 10(2).

MVP: Πεχλιβάνος Ραφαήλ

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments