Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική Χωρίς κατηγορία Χωρίς Ολιβέιρα και Πέλκα ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα

Χωρίς Ολιβέιρα και Πέλκα ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι Ολιβέιρα και Πέλκα.

Επιπλέον, ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε εκτός και τον Ρέι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (02.04) με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας η προετοιμασία του Δικεφάλου για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει μετά το τέλος του προγράμματος την αποστολή για την επικείμενη μάχη με τους Αρκάδες.

Η τελευταία πρόβα πριν τον ημιτελικό της Τούμπας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης. Πρώτα προθέρμανση και παιχνίδια 5 Vs 2, στη συνέχεια μαθήματα τακτικής από τον προπονητή και για φινάλε οικογενειακό δίτερμα και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Ο Δημήτρης Λημνιός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ανεβάζοντας αισθητά ρυθμούς και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο γκρουπ.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ δεν ήρθε στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά πήγε στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, όπου πραγματοποιεί ειδικό πρόγραμμα με τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου και τους φυσιοθεραπευτές.

Εκτός μάχης είναι φυσικά και ο Χοσέ Μαουρίσιο .Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης (03.04, 19:00).

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Κάνιας, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

metrosport

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments