Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχική Basket/Volley Ο νόμος του λιονταριού! -- Πανσερραϊκός Κρι Κρι - ΜΕΝΤ: 96-58

Ο νόμος του λιονταριού! — Πανσερραϊκός Κρι Κρι – ΜΕΝΤ: 96-58

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ο νόμος του λιονταριού!

Πανσερραϊκός Κρι Κρι – ΜΕΝΤ: 96-58

Σε «παράσταση για ένα ρόλο» μετέτρεψε ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι το σπουδαίο βαθμολογικά ντέρμπι απέναντι στην ιστορική Μ.Ε.Ν.Τ. που βρίσκεται σε υψηλότερη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, πλησιάζοντας την στη μία νίκη, υπερκαλύπτοντας τη διαφορά των 3 πόντων την ήττας του στον πρώτο γύρο  και αποκτώντας το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας για την άνοδο στη Β’ Εθνική! Επιπλέον, τα «λιοντάρια» ήταν «χάρμα ιδέσθαι» μέσα στο παρκέ και με την απόδοσή τους ενθουσίασαν τους πολυάριθμους φιλάθλους τους που σχεδόν  γέμισαν το Κλειστό της Κοιλάδας.

Αγωνιστικά, οι παίκτες του Ραδή Θεοδωρίδη ξεκίνησαν ορμητικά και προηγήθηκαν 8-0 μόλις στα πρώτα δυόμιση λεπτά της! Το 19-7 στο 5’ ανάγκασε τον προπονητή των φιλοξενουμένων να πάρει εσπευσμένα τάιμ άουτ, κάτι που τον δικαίωσε όμως, αφού οι καλαθοσφαιριστές του με ένα σερί 0-8 μείωσαν σε 19-15 μέσα στο επόμενο λεπτό. Ο τραυματισμός του Μιχαηλίδη  όμως στη συνέχεια τους αποσυντόνισε και οι «κόκκινοι», που ως εκείνη την ώρα είχαν ως καλύτερο παίκτη τον Συμεωνίδη σε άμυνα και επίθεση, έκλεισαν την εναρκτήρια περίοδο στο +8 (28-20).  Στο δεύτερο δεκάλεπτο η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα ως το 15΄ (33-34), αλλά όταν «πήρε το όπλο του» ο Γρίψιος, σε συνδυασμό με την ασφυκτική άμυνα, η διαφορά εκτινάχτηκε στο +19 (48-29) με το τέλος του ημιχρόνου.  Στην επανάληψη οι Σερραίοι, που απελευθερώθηκαν από το άγχος του αποτελέσματος, ξεδίπλωσαν από την αρχή τις αρετές της ομάδας παίζοντας ουσιαστικό και θεαματικό μπάσκετ. Ένα ακόμη σερί 16-0 διαμόρφωσε το σκορ σε 64-29 μέσα σε δυόμιση λεπτά και έκρινε από πολύ νωρίς τον νικητή του αγώνα! Στην τελευταία περίοδο τα «λιοντάρια» δεν ανέκοψαν το ρυθμό τους, η διαφορά έφτασε στους 40 πόντους (85-45) στο 35’ και ο αγώνας έληξε διαδικαστικά.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης ο προπονητής των «λιονταριών» κ. Ραδής Θεοδωρίδης δήλωσε: «Ήταν το καλύτερο και πιο μεστό παιχνίδι της ομάδας από την αρχή του Πρωταθλήματος. Οι παίκτες λειτούργησαν άψογα τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, με πρωτεργάτες τους Φ. Συμεωνίδη, Π. Γρίψιο και Π. Γεωργιανό. Νομίζω ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο και ότι έχει βρει πλέον τα πατήματά της. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και ευελπιστούμε σε μία ανάλογη συνέχεια! Ευχαριστούμε από καρδιάς τους φιλάθλους για τον εξαιρετικό παλμό που μετέδωσαν σε έναν ακόμη μας αγώνα! Συνεχίζουμε με την ίδια θέληση

Διαιτητές: Εκίζογλου – Κουφούδης

Δεκάλεπτα: 28-20, 20-09, 23-09, 25-18 (επιμέρους), 96-58 (τελικό)

Πανσερραϊκός Κρι Κρι (Θεοδωρίδης): Συμεωνίδης 11, Γρίψιος 26(4), Γεωργιανός Π. 21(3), Τράκας 3(1), Χορτομάρης, Κάτος 9(2), Δατσιάδης 3(1), Χατζηανδρέου 2, Ντίνος, Θολιώτης 5(1), Σταματόπουλος 4, Δημητρακάς 12(1).

Μ.Ε.Ν.Τ. (Ντολόπουλος): Ζεϊμπέκης, Ροπούτης 12, Γκύζης 8 (1), Μιχαηλίδης 11 (1), Μπέλλος 3 (1), Γκαντίδης 8, Καμπίτσης, Παπαπασχάλης 7 (1), Ζυγόρης 2, Παπαπασχάλης Α. 6, Μανδράς 1, Σιολόγκας.

 M.V.P.: Γρίψιος Πέτρος

 Αξιοσημείωτα από την αναμέτρηση:

  • Σύσσωμη η ομάδα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι εύχεται καλή και γρήγορη ανάρρωση στον έμπειρο και ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή της Μ.Ε.Ν.Τ. Μιχαηλίδη που υπέστη διάστρεμμα ποδοκνημικής.
  • Η άμυνα-γρανίτης των «κόκκινων» είχε μόλις 9 πόντους παθητικό στη δεύτερη και την τρίτη περίοδο.
  • Η πολυφωνία στην επίθεση, αφού σκόραραν οι 11 καλαθοσφαιριστές της δωδεκάδας, είχε αιχμή το υψηλό ποσοστό 59% στα τρίποντα (13/22).
  • Τα «λιοντάρια» πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή εμφάνιση και καταχειροκροτήθηκαν από τους πολυάριθμους φιλάθλους τους στο τέλος της αναμέτρησης.
  • Ο επόμενος αγώνας του Πανσερραϊκού Κρι Κρι είναι εκτός έδρας έναντι του Μέγα Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης την προσεχή Κυριακή 09.2.2020.

Τον αγώνα προσέφεραν στο κοινό οι «gold» υποστηρικτές της ομάδας «Terra Parking», «WIN Ε.Π.Ε.» σύμβουλοι ανάπτυξης και η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων «ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ», οι χορηγοί «ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ-ΒΑΡΣΑΜΗ & Συνεργάτες» Σύμβουλοι Μηχανικοί – Εργασιακή Ασφάλεια, «ΓΟΥΓΟΥΣΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ» Προϊόντα Κρέατος και το εστιατόριο «ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ».

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments