Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Super League Επιστροφή στην 1η θέση για Άρη, δυνατή στην έδρα της η Γρανάδα!

Επιστροφή στην 1η θέση για Άρη, δυνατή στην έδρα της η Γρανάδα!

Ευκαιρία για τον Άρη να ξανά βρεθεί στην πρώτη θέση αφού βρίσκει απέναντι του τον κάκιστο Παναιτωλικό. Στην Ισπανία η Γρανάδα επιστρέφει στην νίκες υποδεχόμενη την Βαγιαδολίδ.

 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ

Παναιτωλικός

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα αφού δεν έχει καταφέρει να γευτεί ούτε μία φορά την χαρά της νίκης και παραμένει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Θα προσπαθήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον Δέλλα στην άκρη του πάγκου μετά το διάλλειμα που είχε το πρωτάθλημα αλλά δεν νομίζω τουλάχιστον απέναντι στον σημερινό του αντίπαλο να κάνει την διαφορά.

Εκτός είναι οι Ματσόλα, Μεντίνα, Καρασαλίδης και Περέϊρα ενώ αναμένετε να παραταχτεί με αρκετούς πιτσιρικάδες.

Τα τελευταία 7 ματς έληξαν με under.

 

Άρης

Από το καλό στο καλύτερο η ομάδα της Θεσσαλονίκης , μπορεί να μην σκοράρει με την ίδια συνέπεια όπως πέρσι αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει μάθει να παίρνει αυτό που θέλει ακόμα και με το 1-0.

Σήμερα είναι δικαιολογημένα το φαβορί αφού είναι μία από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος και απέναντι του θα βρεί μία ομάδα που δυσκολεύεται να παράγει φάσεις ενώ ο ίδιος μπορεί και ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι.

Επιστροφή έχουμε για τον πολύτιμό αμυντικό Ρόουζ ενώ εκτός συνεχίζει να είναι ο τερματοφύλακας Κουέστα.

Τα 4 από τα 5 τελευταία ματς έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

 Προγνωστικό: Δεν νομίζω ότι θα απειληθεί ιδιαίτερα ο Άρης που αν μπορέσει να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ θα τελειώσει εκεί το παιχνίδι, το διπλό στο 2,40 φαίνεται πολύ καλό!

 

 

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

 Γρανάδα

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού Ισπανικού πρωταθλήματος η Γρανάδα που είναι και αντίπαλος του ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ, έχει δείξει ότι μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να περάσει.

Φέτος μετράει μόνο 2 ήττες  από την Ατλέτικο Μαδρίτης ( 6-1, στις 27/9) και από την Σοσιεδάδ (2-0, στις 8/11) την αγωνιστική που μας πέρασε.

Έχει πολύ δυνατή έδρα όπου τις περισσότερες φορές κρατάει το μηδέν στην άμυνα, ενώ σκοράρει με συνέπεια.

Οι  Ντίαζ , Λοζάνο και Κένετι θα είναι εκτός.

Έχει 8 στα 10 under για πρωτάθλημα και Ευρώπη.

 

Βαγιαδολίδ

Η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος που πανηγύρισε μόνο μία φορά την νίκη και αυτή, την αγωνιστική που μας πέρασε (2-1 την Μπιλμπάο), μπορεί να σκοράρει εύκολα αλλά δεν έχει και καθόλου σταθερή άμυνα.

Αυτή την στιγμή έχει μόνο 6 βαθμούς με ρεκόρ 1-3-5.

Οι μοναδικές απουσίες είναι οι Ολίβαζ και Καρνέρο.

Έχει βγάζει Under τους 6 από τους  9 πιο πρόσφατους αγώνες ενώ έχει και 4 ήττες στους 6 εκτός έδρας αγώνες της.

 Προγνωστικό: Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι με την ανώτερη Γρανάδα να κερδίσει έστω με το κλασσικό της φέτος 1-0 αφού από την άλλη και η Βαγιαδολίδ εκτός έδρας δεν μπορεί να βρει σταθερότητα, ο άσσος στο 2,20 αξίζει την προσοχή μας!

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments