Παρασκευή, 7 Αυγούστου, 2020
Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ο Γιώργος Ταΐρης ορίστηκε Αντιδήμαρχος Υπηρεσιών του Πολίτη του Δήμου Σερρών

Ο Γιώργος Ταΐρης ορίστηκε Αντιδήμαρχος Υπηρεσιών του Πολίτη του Δήμου Σερρών

Απ’ τις 7 Απριλίου, η νομοθεσία επιτρέπει στους Δημάρχους της χώρας να ορίζουν άμισθους Αντιδημάρχους και να καθορίζουν νέες αρμοδιότητες.

Αξιοποιώντας, λοιπόν, την παραπάνω δυνατότητα, ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, όρισε ως νέο, άμισθο Αντιδήμαρχο του Δήμου Σερρών, το Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης «Συμμαχία Σερραίων», Γιώργο Ταΐρη.

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου Αντιδημάρχου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Σερρών το μεσημέρι της Πέμπτης, 4 Ιουνίου, ο κ. Χρυσάφης ανέθεσε στον κ. Ταΐρη τις αρμοδιότητες των Υπηρεσιών του Πολίτη, με τομέα ευθύνης τα Κοιμητήρια και τις Λαϊκές Αγορές.

Στις σχετικές του δηλώσεις, ο Δήμαρχος Σερρών έκανε λόγο για έναν «άξιο συνεργάτη», προσθέτοντας τα εξής: «Πιστεύω ότι θα φέρει επάξια σε πέρας τις αρμοδιότητές του, τασσόμενος – ως μέλος της ομάδας της Δημοτικής Αρχής – στις υπηρεσίες του πολίτη, που τις θέλουμε να είναι συνεχείς και να βρίσκονται στο βαθμό και στο επίπεδο που πρέπει, αρμόζει και δικαιούνται οι Σερραίοι και οι Σερραίες.

Θεωρώ ότι, ο εμπλουτισμός αυτής της ομάδας με το Γιώργο, θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματικός, και, φυσικά, στο επόμενο διάστημα, θα ορίσω και το δεύτερο, άμισθο Αντιδήμαρχο, ο οποίος, μέσω του επιμερισμού των δραστηριοτήτων, θα εμπλουτίσει κι αυτός την ομάδα μας, στον αγώνα που κάνουμε για τους Σερραίους δημότες».

Απ’ την πλευρά του, ο κ. Ταΐρης, αφού πρώτα δήλωσε ότι έχει ενημερωθεί για τα αντικείμενα με τα οποία θα ασχοληθεί, δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κ. Δήμαρχο για την τιμή που μου έκανε. Οι αρμοδιότητες και η εποπτεία που θα έχω, θα αφορούν δυο Υπηρεσίες του Δήμου: τα Τμήματα Κοιμητηρίων και το Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρυθμίσεων των Εμπορικών Δραστηριοτήτων – δηλαδή τις Λαϊκές και τις Υπαίθριες Αγορές.

Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Υπάρχει όρεξη για δουλειά και γνώση σε σχέση με το αντικείμενό μου».

Most Popular

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός : Δύναμη πυρός στην περιφέρεια!

Δύναμη πυρός στην περιφέρεια! Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμη μία μεταγραφή ενίσχυσης του δυναμικού του, ενόψει του πρωταθλήματος της...

Μαρτίνς: “Ευκαιρία να περάσουμε”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, υπέδειξε ως μεγαλύτερο επίτευγμα των ερυθρολεύκων το γεγονός ότι έχουν αποκαταστήσει τη φήμη τους στην Ευρώπη και υποστήριξε...

Θλίψη: Πέθανε ο γνωστός ρεμπέτης Αγάθωνας!!

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής και συνθέτης, έφυγε από την ζωή την Τετάρτη 4 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, από ανακοπή καρδιάς. Ποιος...

Άρης κατά ΕΠΟ: «Χωρίς καμιά βοήθεια και παρέμβαση η δικαίωση»

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Άρης μετά την ευθεία επίθεση της ΕΠΟ προς τον Θόδωρο Καρυπίδη. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «χωρίς καμία...

Recent Comments