Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ο κόσμος μας! Η δύναμη μας! Προμηθεύσου Εισιτήριο Διαρκείας 2021-2022

Ο κόσμος μας! Η δύναμη μας! Προμηθεύσου Εισιτήριο Διαρκείας 2021-2022

Πριν απο τα παιχνίδια για το κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Βόλο και πριν απο την πρώτη σέντρα πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται κανονικά!
Ο κόσμος είναι η δύναμη μας, η δύναμη του Λέοντα της Αμφίπολης, η δύναμη του Πανσερραϊκού μας. Ανοίγουμε και πάλι το «σπίτι» μας, το γήπεδο μας, σε όλους εσάς που αγαπάτε τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα μας και ο κόσμος μας, διψά για να πανηγυρίσει από κοντά, νέες Σερραϊκές επιτυχίες. Με τον κόσμο στο πλευρό μας, ο Πανσερραϊκός αποκτά ξανά, την «δύναμη του λιονταριού».

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, παρουσιάζει τα εισιτήρια διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, δημιουργώντας ασφαλείς συνθήκες επιστροφής των φιλάθλων, στο γήπεδο του Πανσερραϊκού. Αντιλαμβανόμαστε τις ιδιαιτερότητες που έχουν διαμορφωθεί στο διάστημα της πανδημίας και κατανοούμε τους περιορισμούς και τις συστάσεις της επιτροπής ειδικών, ώστε να υποδεχτούμε ξανά, τους φίλους του Πανσερραϊκού!
Σεβόμαστε πλήρως τους νόμους του κράτους, στην προσπάθεια διαχείρισης της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, όπως σεβόμαστε και το δικαίωμα των φιλάθλων στις αποφάσεις σχετικά με την προστασία τους, από τον ιό. Παράλληλα με όσους, έχουν τώρα δικαίωμα εισόδου και αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας, θα κρατηθούν και ελεύθερα εισιτήρια, για όλους εκείνους, που είτε θα εμβολιαστούν, είτε θα αναρρώσουν στην πορεία.

Για όλα τα Εισιτήρια Διαρκείας, θα υπάρχουν μία σειρά από προνόμια και προσφορές.

Αναλυτικά:

Τιμές εισιτηρίων διαρκείας 2021-22:

ΘΥΡΑ 1: 70€
ΘΥΡΕΣ 2-3-4: 150€
ΘΥΡΕΣ 5-6: 50€
VIP: 250€

Τα εισιτήρια διαρκείας 2021-22 περιλαμβάνουν:

Όλους τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος Super League 2.
Όλους τους εντός έδρας αγώνες Kυπέλλου.
Όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες.
Όλους τους εντός έδρας αγώνες Play Offs Super League 2

(εφόσον η ομάδα συμμετέχει στη διαδικασία)

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας 2021-2022:
Σε επιλεγμένα σημεία στην πόλη: Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή 11:00 –14:00), σύμφωνα με τις ημερομηνίες διάθεσης, το εισιτήριο διαρκείας τους, μόνο μετά από την επίδειξη οποιουδήποτε δημοσίου εγγράφου ταυτοποίησης και ότι δικαιολογητικό έκδοσης προβλέπει η ισχύουσα ΚΥΑ, εκείνη την χρονική περίοδο.

Από τα γραφεία του Γηπέδου Πανσερραϊκού: Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται με τηλεφωνικό ραντεβού στο 23210 85858, το εισιτήριο διαρκείας τους, σύμφωνα με τα παραπάνω.

Με δωρεάν παραλαβή μέσω courier (Εντός Ελλάδας): Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας αλλά διαμένουν εκτός νομού Σερρών, μπορούν να αποστείλουν στο email: info@panserraikosfc.gr τα στοιχεία ταυτοπροσωπίας τους, τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά της covid-19 και την επιθυμητή διεύθυνση αποστολής για την παραλαβή και απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας τους. Κανένα εισιτήριο διαρκείας δεν θα αποστέλλεται αν προηγουμένως δεν έχει γίνει λήψη και αντίστοιχα έλεγχος των δικαιολογητικών.

Τρόποι πληρωμής εισιτηρίων διαρκείας 2021-2022:

Μετρητά (Για συναλλαγές έως 500€)
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΙΒΑΝ: GR47 0990 0110 0030 1110 3637 300

SWIFT: COESGR21

Για όλα τα εισιτήρια διαρκείας 2021-2022 ισχύουν:

Έκπτωση στα προϊόντα της ομάδας 10%
Έκπτωση για την αγορά των επίσημων εμφανίσεων 10%
Έκπτωση εγγραφής των παιδιών σας στις Ακαδημίες του Πανσερραϊκού 10%
Προσφορές χορηγών & συνεργατών

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, λαμβάνει, όλα τα απαραίτητα μέτρα διασφάλισης, της εφαρμογής των κυβερνητικών αποφάσεων με πρώτο γνώμονα την προστασία των φιλάθλων της αλλά και της δημόσιας υγείας.

Βάσει της ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 3117, 16/07/2021) δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν αποκλειστικά οι πλήρως εμβολιασμένοι φίλαθλοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού φιλάθλων για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως 15 ετών. Οι ανήλικοι 12 – 15 ετών προσκομίζουν PCR test εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών προ τη διεξαγωγή του αγώνα. Οι ανήλικοι έως 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Βάσει της ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 3117, 16/07/2021) οι φίλαθλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν, το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά θα καλούνται, για την αγορά του διαρκείας τους, να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση, η οποία αναφέρει ρητώς ότι γνωρίζουν πως για την είσοδό τους στο γήπεδο οφείλουν να φέρουν, αλλά και να θέτουν οποτεδήποτε υπό έλεγχο, γνήσια βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, μαζί με το όποιο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ). Την υπεύθυνη δήλωση μπορείτε να την κατεβάσετε ΕΔΩ
Η επαλήθευση των πιστοποιητικών εμβολιασμού θα γίνεται μέσω της επίσημης εφαρμογής της Ελληνικής Δημοκρατίας Covid Free GR
Η χρήση εγκεκριμένης μάσκας προστασίας, είναι υποχρεωτική για όλους όσους βρίσκονται, εντός της γηπεδικής εγκατάστασης.
Για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας covid-19, όλοι οι φίλαθλοι που θα παρευρίσκονται στο γήπεδο οφείλουν να ακολουθούν τις σχετικές οδηγίες της πολιτείας καθώς και του προσωπικού ασφαλείας του γηπέδου.
Σε περίπτωση αγοράς εισιτηρίων διαρκείας για λογαριασμό τρίτων θα χρειαστείτε και αυτή την υπεύθυνη δήλωση, που μπορείτε να την κατεβάσετε ΕΔΩ
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που από τον όποιο μεταγενέστερο έλεγχο γνησιότητας προκύψει προσκόμιση πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού για την έκδοση διαρκείας το συγκεκριμένο εισιτήριο θα ακυρώνεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ.
Κάθε κάτοχος, θα πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1) εισιτήριο διαρκείας.
Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει στο καταθετήριο της τράπεζας, να αναγράφεται ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας, όπως ισχύει στα επίσημα ατομικά σας έγγραφα και να προσκομίζεται κατά την παραλαβή.
Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για ανήλικο απαιτείται προηγουμένως η έκδοση εισιτηρίου διαρκείας του κηδεμόνα στην ίδια θύρα.
Αποδοχή Όρων: Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ο κάτοχος αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους όρους, που αφορούν τη χρήση των εισιτηρίων, καθώς και τους όρους για την είσοδο στο γήπεδο. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του κατόχου με τους όρους, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το εισιτήριο διαρκείας, χωρίς να έχει ο κάτοχος δικαίωμα αποζημίωσης.

Most Popular

Έγινε η νύχτα, μέρα για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο Λευκό Πύργο!

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι πιστοί ακόλουθοι του...

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Recent Comments