- ΠΑΟΚ: Με Κούρτιτς αλλά χωρίς Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης
- ΚΙΝΑΛ: Κανονικά στις 5 και 12 Δεκεμβρίου οι εσωκομματικές εκλογές
- Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω
- Σέρρες – συνελήφθη με ηρωίνη και κοκαΐνη
- Παρέλαση ξανά μετά από 32 χρόνια σε χωριό των Σερρών – Συγκίνηση και υπερηφάνεια (video)
- Εντυπωσιακές εικόνες από τη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης
Παραπέμπεται ο Σιδηρόπουλος για τον αγώνα στη Λιβαδειά!
- Τελευταία ενημέρωση: 13 Σεπτεμβρίου 2016
«Μπουρλότο» στο πρωτάθλημα βάζει ο παρατηρητής του αγώνα του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό, Μανώλης Γιανναδάκης, με την απόφασή του να παραπέμψει τον διαιτητή του αγώνα, Τάσο Σιδηρόπουλο.
Ο παρατηρητής από την ΕΠΣ Λασιθίου έβαλε χαμηλό βαθμό στον Έλληνα ρέφερι (7,9) για τη διαιτησία του στον αγώνα της Λιβαδειάς και συγκεκριμένα για το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Μπεργκ.
Η απόφαση του παπαρατηρητή διαιτησίας προξενεί εύλογα ερωτηματικά καθώς ο ίδιος ο «δράστης» της ανατροπής, ο Δημήτρης Μαχαίρας, φέρεται ότι παραδέχτηκε ότι ήταν πέναλτι!
Μάλιστα, ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί ότι δεν παραπέμπεται ο βοηθός του Σιδηρόπουλου, Δαμιανός Ευθυμιάδης, που ακύρωσε κανονικό γκολ του Μπεργκ.
Η χαμηλή βαθμολογία του Γιανναδάκη σημαίνει ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα μείνει για ένα χρονικό διάστημα εκτός ορισμών.
metrosport.gr


