- ΠΑΟΚ: Με Κούρτιτς αλλά χωρίς Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης
- ΚΙΝΑΛ: Κανονικά στις 5 και 12 Δεκεμβρίου οι εσωκομματικές εκλογές
- Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω
- Σέρρες – συνελήφθη με ηρωίνη και κοκαΐνη
- Παρέλαση ξανά μετά από 32 χρόνια σε χωριό των Σερρών – Συγκίνηση και υπερηφάνεια (video)
- Εντυπωσιακές εικόνες από τη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης
Σε ποια ομάδα θέλει η κυρία Μακ να πάει ο σύζυγός της
- Τελευταία ενημέρωση: 18 Ιουλίου 2016
Ο Ρόμπερτ Μακ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Αντερλεχτ για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όμως στην τελική του απόφαση πρέπει να σταθμίσει και έναν ιδιαιτέρως σημαντικό παράγοντα.
Αυτός δεν είναι άλλος από την επιθυμία της σύζυγου του, καθώς στο παρελθόν υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που το «ασθενές» φύλο έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε μεταγραφές.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες που συλλέξαμε, η κυρία Μακ είναι περισσότερο θετική στην μετακίνηση προς την Ζενίτ παρά στην Αντερλεχτ, εξαιτίας της καλύτερης οικονομικής πρότασης που έκανε προς τον σύζυγό της η ρωσική ομάδα.
Είναι μία παράμετρος που πρέπει να αναφέρουμε καθώς ο Μακ θα λάβει σοβαρά υπόψιν του και την άποψη της συζύγου του, πριν δώσει το οριστικό Ο.Κ. για την μετακίνησή του σε άλλη ομάδα.
metrosport.gr


