- ΠΑΟΚ: Με Κούρτιτς αλλά χωρίς Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης
- ΚΙΝΑΛ: Κανονικά στις 5 και 12 Δεκεμβρίου οι εσωκομματικές εκλογές
- Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω
- Σέρρες – συνελήφθη με ηρωίνη και κοκαΐνη
- Παρέλαση ξανά μετά από 32 χρόνια σε χωριό των Σερρών – Συγκίνηση και υπερηφάνεια (video)
- Εντυπωσιακές εικόνες από τη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης
Στον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μπάμπης Παυλίδης
- Τελευταία ενημέρωση: 21 Ιουλίου 2016
Τη φανέλα του Άρη θα φορά τα επόμενα δύο χρόνια ο Μπάμπης Παυλίδης. Ο 25χρονος μέσος ήρθε σε συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους» για την ανανέωση της συνεργασίας του, η οποία ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπάμπη Παυλίδη. Ο 25χρονος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία και, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, οριστικοποιήθηκε η παραμονή του στην ομάδα μας. Ο Μπάμπης Παυλίδης υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Μπάμπης Παυλίδης, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΡΗ, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΡΗ που με εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη χρονιά. Ελπίζω φέτος να έχω την τύχη που δεν είχα την προηγούμενη σεζόν και εύχομαι όλοι μαζί να οδηγήσουμε την ομάδα στη Superleague».
metrosport.gr


