Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2020
Αρχική Διάφορα Το δόγμα Χαριστέα σ’ ένα post με νόημα

Το δόγμα Χαριστέα σ’ ένα post με νόημα

Οτι ο Άγγελος Χαριστέα είναι για τον Αρη ένα μεγάλο κεφάλαιο, δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Η παρουσία του και μόνο στην ΠΑΕ και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, προσδίδει κύρος, ανοίγει πολλές πόρτες, όπως επίσης είναι σημαντική και για την επικοινωνία της διοίκησης με το αγωνιστικό καθαρά κομμάτι (βλ. αποδυτήρια, ποδοσφαιριστές, προπονητές κ.α.).

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, τον περασμένο Αύγουστο, είναι αυτός ο οποίος βγαίνει μπροστά και καλείται να λύσει τα όποια προβλήματα προκύπτουν στην ομάδα.

Εξίσου σημαντικό, όμως, για τον Αρη είναι οι εμπειρίες και οι παραστάσεις τις οποίες απέκτησε σαν ποδοσφαιριστής από τη συμμετοχή του σε μεγάλα ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, καλλιεργώντας μια εντελώς διαφορετική (ποδοσφαιρική) κουλτούρα και νοοτροπία από την ελληνική.

Εχει τη δική του φιλοσοφία και βάσει αυτής θέλει να χτίσει τον Αρη των επόμενων χρόνων, εφόσον φυσικά του δοθούν τα απαραίτητα εφόδια από τη διοίκηση. Το τελευταίο, η νοοτροπία δηλαδή που θα πρέπει να έχει μία ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξης “ομάδα”, είναι αυτό το οποίο τον απασχολεί.

Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη, με διαδοχικά ποσταρίσματα μέσω του προσωπικού του προφίλ στο instagram, ανέφερε το δόγμα του για μία πετυχημένη συνταγή, έχοντας ως κορυφή, τον άθλο της Εθνική Ελλάδος του 2004.

Με εικόνες από τον αξέχαστο τελικό του 2004 στην Πορτογαλία, ο Άγγελος Χαριστέας “έντυσε” τις σκέψεις του παραδίδοντας… ποδοσφαιρικά μαθήματα.

“Για να κερδίσεις οποιοδήποτε αντίπαλο και στόχο πρώτα από όλα πρέπει να είσαι και να λειτουργείς σαν μεγάλη ομάδα, αλλιώς δεν έχει τύχη.

Οι ομάδες χτίζονται πάνω στη συνεργασία και τον σεβασμό, όλα τα υπόλοιπα έρχονται στην πορεία με σκληρή δουλειά. Επιτυχία δεν είναι ένας τίτλος, αυτό είναι η αποκορύφωση. Επιτυχία είναι να γίνεσαι καλύτερος και να χτίζεις πάνω σε αυτή τη στιγμή. Το να χτίσεις μια ομάδα είναι εύκολο. Το να χτίσεις μια οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου κάνει τη διαφορά.

Το ποδόσφαιρο είναι αυτό. Όλα τα υπόλοιπα είναι να κάνουμε τη δουλειά μας να τελειώνουμε”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Σ’ ένα ποστάρισμα βέβαια με αρκετό νόημα και πολλαπλά… μηνύματα προς συγκεκριμένους αποδέκτες από τον χώρο του ποδοσφαίρου και της ομάδας.

Most Popular

Στον Ολυμπιακό ο Αποστολόπουλος

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Απόστολος Αποστολόπουλος. Πρόκειται για τον 17χρονο αριστερό μπακ, που αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό και προέρχεται από τις Ακαδημίες των...

ΟΑΕΔ: Ερχεται νέα απόφαση για εργασία με 547 ευρώ μισθό, αλλαγές για τους 36.000 ωφελούμενους

Αλλαγές προ των πυλών για τον ΟΑΕΔ και τους ωφελούμενους μέσα από το πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα». Ειδικότερα τίθενται υποχρεωτική η...

Όλες οι αποφάσεις της ΕΠΟ για Κύπελλο και Πρωταθλήματα

Νωρίτερα (5/6) έγινε γνωστή η πρόταση της Επιτροπής Κυπέλλου για τις ημέρες διεξαγωγής των ημιτελικών μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ καθώς και για τον αγώνα...

Ταχτσίδης : Στην Αυστρία με Γκόλ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Metropolis Σερρών 97,2. Εδώ και σήμερα Παρασκευή 5 Μαϊου 2020 και θα προσπαθήσω να πάμε στο ταμείο με...

Recent Comments