Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχική ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΟΥ "ΑΛΑΛΟΥΜ"...

ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΟΥ “ΑΛΑΛΟΥΜ”…

Αλέξης… Ένας Μοναδικός και Ανεπανάληπτος!!! Ο ψηλέας Ντεγκρά… την άρπαξε τη σφαλιαρίτσα του με τραγικό φινάλε αποχαιρετισμού απο τα Άλογα του "Κάμπου"!!!

Βαγγέλης…Ο Άτρωτος!!! Δεν πα να λές εσύ Κυριάκο κάθε Δευτέρα βράδυ στο καναλάκι του Γιαννάκη!!!

Γιατί με τρώει εμένα τώρα, πως ο Άγγελος θα γιορτάσει την παρέλαση του ΟΧΙ στο Σαλόνικα… και όχι στ ΄ Λάρσα?

Δημητράκη μου Κοντομηνά, αν γουστάρεις σου αγοράζω τον ALPHA και οι υπάλληλοι σου… παραμένουν ως έχουν, είπε ο Ιβάν!!! Το εννοούσε ο Ρώσος…

Εδήλωσε θρησκεύομενος στην ΕΡΑ Σερρών ο φίλος μου Διλμπέρης!!! Δεν φαντάζομαι Παναγιώτη μου να ξυπνάς τα "Λιοντάρια" μας κάθε Κυριακή πρωϊ σαν τον Άγγελο και να τα πας… εκκλησία?

Ζωντάνεψε ο "Θρύλος" με τον Μπέντο μετά το πατατράκ με τους Εβραίους… ή με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα? Ούτε ο Βαγγέλης δεν μπορεί να το εξηγήσει!!!

Ηρθαν νέα μεταγραφικά αποκτήματα στο Αθλητικό Μετρόπολις 97.2 FM!!! Χου-Χου και Δου-Κου (Βλ. Χ. Χατζοπούλου – Δ. Κόκκινος) – Γ. Λεόνωφ – Κ. Πιταδάκη… χαμός!!!

Θαύμα χρειάζεται η Απολλωνάρα εκεί στο Παραλίμνι, μπας και μείνει… εκεί που είναι!!! Εγώ πιστεύω πάντως στο φίλο μου τον Κουσουτζίδη…

Ιδανικό!!! Τριάντα μερούλες προετοιμασίας μόνον για τα "Λιοντάρια" μας, αλλά… με τρείς Νίκες στα Τρία Φιλικά που δώσαν!!!

Κιμούρ εκεί στην ΑΕΚ θα βγάζεις εσύ φέτος την Εντεκάδα, ή… ο "Ντούσκο" με τον Μαϊστόροβιτς? Αλήθεια "Τίγρη" τον δεύτερο τον πήρατε για Διευθυντή … ή για Μπράβο? 

Λυσσάξατε ρε σείς με τον Γκιρτζίκη, το… φάγατε τελικά το παιδί!!! Αναγκάστηκε να την κοπανήσει για το καλό του Ελληνικού Ποδοσφαίρου!!! Φαγάνες…

Με τα site να… "παίρνουν" φωτιά ξεκίνησε την Πώληση των Διαρκείας η Διοίκηση των "Λιονταριών"!!! Φυσικό είναι ρε μάγκες, αφού τα προωθούν… Δύο Αιθέριες Υπάρξεις!!!

Ναι, τα Δύο Ακραία Μπακ του Άρεως, συμπληρώνουν μαζί και οι Δύο… τα 75 χρονάκια (Ζωή να χουν)!!! Ο "Μουστάκιας" όμως θα την Ανεβάσει την ομάδα…

Ξαφνικά θυμήθηκαν πως μια τέτοια Αθλητική Αρχή πρέπει να χει κύρος, και προσέλαβαν… τον Κύρρο!!!

Ολα τα Ματσάκια των Τριών μας εις τας Ευρώπας μάγκες μου, φέτος στον ΟΤΕ!!! Και… κλάμα στη Nova!!!

Πάλι καλά που οι Αγρινιώτες δεν κάναν… το Χηναράκι στην Τούμπα στο 90΄φεύγα, ενώ έπρεπε να φύγουν με Πεντάρα!!! Η Μπάλα… είναι πόρνη, δεν το πε εξάλλου ο τεράστιος Ίβιτσα Όσιμ?

Ρονάλντο ή Μέσι? Πελέ ή Μαραντόνα? Λοιπόν μάγκες μου, καλό τόπι να βλέπουμε, κι ας είναι… και ο Πίου!!!

Συγκρούσεις βαρβάτων ονομάτων στους Αγγλικούς πάγκους φέτος!!! Μουρίνιο εναντίον Γκουαρντιόλα…

Τα "παιξαν" οι Θρακιώτες στο ματσάκι που δώσαν εκεί τα "Λιοντάρια"!!! "Ρε… ο Πανσερραϊκός είναι ετούτος"? Φώναξε ένας φίλαθλος του "Πάνθρακα"!!!  Ναι ρε, τώρα ο Πανσερραϊκός, σε κανα τρίμηνο… η Μπάρτσα!!!

Υπάρχει κανείς ρε σείς, να πιστεύει πως υπάρχουν… "Στημένα" ματσάκια στο Ελλαδιστάν? Στυμένα… πορτοκάλια ναι, ματσάκια ποτέ!!! Αν είναι δυνατόν… φτου – φτου μακριά απο μας!!!

Φιορεντίνα – Γιούγκ Μποϊς – Αζαξ είναι οι Αντίπαλοι των Τριών μας!!! Ας ξεκινήσουν με το Δεξί, ασχέτως αν έχουμε… Αριστερή Κυβέρνηση!!!

Χαίρονται οι "Αρειανοί" με τον Ράφικ τον "Τρομοκράτη"!!! Προσοχή ρε σείς, μην έχει καμιά… βόμβα πάνω του και την πυροδοτήσει!!!

Ψάχνονται… στις τσέπες τους αρκετοί Μέτοχοι πολλών ομάδων ειδικότερα στην Γου Εθνική!!! Άτιμη κρίση…

Ως εδώ… και μη παρέκει, να στε όλες κι όλοι καλά!!!!

 

 

 

 

 

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments